Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Učebnice zavařování a konzervace

Jan Jílek

Jak uchovávat potraviny

Cena v prodejně: 88 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-9
79

U dodavatele

poslední kusy na objednávku.

V prodejně do 1 dne

K vyzvednutí po 20.5 13:00

Odesíláme do 1 dne

od 59 Kč, dodání út 21.5

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMApo 20.5

Výdejní místa

WEDO Pobočky, AlzaBox59 Kčút 21.5
Balíkovna79 Kčút 21.5
Zásilkovna69 Kčút 21.5
Česká pošta - Balík Na poštu99 Kčút 21.5
Zásilkovna SK95 Kčst 22.5

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčpo 20.5
WEDO doručení na adresu65 Kčút 21.5
Zásilkovna - domů99 Kčút 21.5
Česká pošta - Balík Do ruky119 Kčút 21.5
Zásilkovna SK - domů139 Kčst 22.5

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Kniha se podrobně věnuje zpracování a konzervaci ovoce a zeleniny v domácích podmínkách. Zaměřuje se na způsoby, jak lze rychle, šetrně a ekonomicky zpracovat přebytek zahradní produkce, jak prodloužit trvanlivost, svěžest a nutriční hodnotu rychle se kazících plodů téměř až do nové sklizně. Do detailu se seznámíte s přípravou nálevů kompotů a sterilované zeleniny, se zvláštními sterilizačními režimy pro jednotlivé druhy ovoce a zeleniny. Autor fundovaně pojednává také o chemickém složení poživatin a jejich významu pro výživu lidského organizmu, popisuje změny jejich chemického složení během zrání a skladování a taktéž upozorňuje na řadu vnějších vlivů, které mají pro uchování kvalitativních vlastností konzervovaných plodů klíčový význam.
EAN9788086179674
ISBN8086179672
Rozměry210 x 128 x 23 mm
Datum vydání01. 01. 2001
Vazbapevná vazba
Počet stran:232
Nakladatelství:Fontána
Jazyk:česky