Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Slavná vejce - Od snídaně na vidličku po nebeský dezert (Edice Apetit)

neuveden
Cena v prodejně: 399 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-40
359

Skladem (1ks)

dalších 460-470ks na objednávku.

Dostupné v prodejně

K vyzvednutí dnes

Odesíláme obratem

od 59 Kč, dodání po 20.5

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMAdnes

Výdejní místa

WEDO Pobočky, AlzaBox59 Kčpo 20.5
Balíkovna79 Kčpo 20.5
Zásilkovna69 Kčpo 20.5
Česká pošta - Balík Na poštu99 Kčpo 20.5
Zásilkovna SK95 Kčút 21.5

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčpo 20.5
WEDO doručení na adresu65 Kčpo 20.5
Zásilkovna - domů99 Kčpo 20.5
Česká pošta - Balík Do ruky119 Kčpo 20.5
Zásilkovna SK - domů139 Kčút 21.5

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

V edici Apetit vítáme další přírůstek – kuchařku Slavná vejce. Novinka, s níž můžete vařit od rána do večera, nadchne všechny, kteří milují ikonické recepty, jakými jsou například fran-couzská omeleta či creme brulée, i ty, kteří rádi objevují svět prostřednictvím nových chutí.

Troufáme si říct, že vejce jsou jednou z nejuniverzálnějších surovin, z níž připravíte všechny typy pokrmů od snídaně po dezert. Sepsali jsme pro vás více než 130 receptů, ve kterých vejce hrají prim. Těšte se na lahodnou cestu kolem světa, na které nemineme vyhlášené klasiky jako vejce Benedikt či milované smaženky ani nové nápady, například hovězí ramen s marinovanými vejci nebo roládu Pavlova. Všechny recepty jsme pro vás uvařili a vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit.

V knize se dozvíte, jak na bezchybná vejce naměkko, nahniličko i natvrdo, sázená, ztracená i mí-chaná. S našimi tipy a správným postupem už vejce nikdy nebudete servírovat se zatajeným de-chem, zda se povedla. Budou vždy perfektní.

Kuchařka zkrátka obsahuje vše, co potřebujete o vejcích vědět. Zjistíte, jak číst důležité informace na papírovém obalu i skořápce vajec a co vám mohou prozradit o jejich původu. Naučíte se, jak i bez razítka na skořápce ověřit, zda je vejce čerstvé, či už má své nejlepší dny za sebou. Poradíme vám, jak vejce správně skladovat, abyste se vyhnuli všem potenciálním rizikům. Odnaučíme vás běžné chyby při rozklepávání a oddělování vajec. Vysvětlíme vám, jak využít všechny vlastnosti vejce na maximum. A samozřejmě vás zasvětíme do umění přípravy dokonale vyšlehaného sněhu, hedvábně jemného žloutkového krému bez jediné hrudky, husté majonézy a nadýchané holandské omáčky.

EAN9788088409731
ISBN978-80-88409-73-1
Rozměry250 x 215 x 15 mm
Datum vydání11. 03. 2024
Vazbapevná vazba
Počet stran:164
Nakladatelství:Apetit
Jazyk:česky