Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Sůl, tuk, ocet, žár

Samin Nosratová

Jak zvládnout základní prvky dobrého vaření

Cena v prodejně: 598 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-60
538

U dodavatele

30-40ks na objednávku.

V prodejně do 1 dne

K vyzvednutí út 18.6 13:00

Odesíláme do 1 dne

od 59 Kč, dodání st 19.6

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMAút 18.6

Výdejní místa

WEDO Pobočky, AlzaBox59 Kčst 19.6
Balíkovna79 Kčst 19.6
Zásilkovna69 Kčst 19.6
Česká pošta - Balík Na poštu99 Kčst 19.6
Zásilkovna SK95 Kččt 20.6

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčút 18.6
WEDO doručení na adresu65 Kčst 19.6
Zásilkovna - domů99 Kčst 19.6
Česká pošta - Balík Do ruky119 Kčst 19.6
Zásilkovna SK - domů139 Kččt 20.6

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Tato netradiční kuchařka vydaná v angličtině prestižním nakladatelstvím Simon & Schuster zapůsobila jako hotové zjevení. Nejméně 20 významných deníků a časopisů včetně londýnských Times ji nominovalo na knihu roku, v žebříčku New York Times se umístila mezi bestsellery roku 2018 a získala cenu Jamese Bearda, udělovanou nejlepším kuchařským knihám. Záhy se také dočkala překladů do mnoha cizích jazyků.

Její autorka shrnula desetiletí své profesionální praxe do čtyř jednoduchých prvků, bez nichž se žádné jídlo neobejde. Sůl, která zvýrazňuje chuť, tuk, který je nositelem chuti a zároveň ovlivňuje konzistenci jídla, ocet a každá další kyselá přísada chuť vyrovnává, a pak nastupuje žár, tedy tepelné zpracování. V knize samozřejmě nechybí recepty, ale nejde zde jen o suchopárný výčet ingrediencí a popis přípravy – všechno je podáno vtipně a se švihem. Podobně originální a výstižné jsou i ilustrace a množství grafů, které napoví i začínajícím kuchařům a kuchařkám, jak, proč a kdy co uvařit a s čím jednotlivá jídla kombinovat. Ačkoliv je dost prostoru věnováno různým úpravám masa, na své si přijdou i vegetariáni. Na samý závěr jsou uvedena vzorová menu pro různé příležitosti. Věříme, že se tato kniha stane vítaným obohacením nejen knihovniček, ale zejména kuchyní českých čtenářů a čtenářek.

EAN9788073356446
ISBN9788073356446
Rozměry285 x 195 x 31 mm
Hmotnost1
Datum vydání14. 12. 2020
Vazbapevná vazba
Počet stran:470
Nakladatelství:Leda
Jazyk:česky