Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Cukrářská výroba III

František Kadlec
Cena v prodejně: 255 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-16
239

Skladem (2ks)

dalších 10-20ks na objednávku.

Odesíláme obratem
Dostupné v prodejně
Učebnice uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků a zařízením provozoven.
EAN9788073330996
ISBN978-80-7333-099-6
Rozměry206 x 146 x 11 mm
Vazbabrožovaná vazba
Počet stran:186
Nakladatelství:Informatorium
Jazyk:čeština