Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Česká a slovenská kuchařka

Ivana Veruzabová

75 klasických receptů

Cena v prodejně: 149 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-15
134

Skladem (1ks)

Odesíláme obratem
Dostupné v prodejně

Stravovací zvyklosti u nás do značné míry utvářely vlivy z okolních národů. Slovensko bylo dlouhou dobu pod nadvládou Maďarů, České země zase byly dlouho pod vládou Němců a Rakušanů, a právě odtud pochází obliba kysaného zelí, brambor, knedlíků a masa v tradiční české kuchyni. Přesto mají kuchyně obou zemí své typické rysy a charakteristická jídla.

Tato kuchařka obsahuje 75 klasických receptů - od polévek, předkrmů a chuťovek přes úpravu masa a prřípravu sladkých i vegetariánských jídel až po přípravu dezertů a pečiva. Recepty jsou přesně rozepsány a doprovází je 340 názorných barevných fotografií, takže i kuchař-začátečník přípravu jídel hravě zvládne.

Chcete se naučit uvařit poctivou gulášovou polévku, upéct bramboráky, naložit utopence, připravit kuře na paprice, plněnou papriku, segedínský guláš, koprovou omáčku, halušky, nudle s mákem, langoše, lívance, jablečný štrúdl nebo ovocné knedlíky? Příprava klasických českých a slovenských jídel nemusí být výsadou jen našich babiček!

EAN9788025609682
ISBN978-80-256-0968-2
Rozměry285 x 233 x 12 mm
Datum vydání01. 03. 2013
Vazbapevná vazba
Počet stran:116
Nakladatelství:Svojtka & Co.
Jazyk:čeština