Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Čtyři roční období na talíři

Jaroslav Sapík
Cena v prodejně: 349 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-35
314

U dodavatele

poslední kusy na objednávku.

V prodejně do 3 dnů

K vyzvednutí čt 2.5 13:00

Odesíláme do 3 dnů

od 59 Kč, dodání pá 3.5

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMAčt 2.5

Výdejní místa

WEDO Pobočky, AlzaBox59 Kčpá 3.5
Balíkovna79 Kčpá 3.5
Zásilkovna69 Kčpá 3.5
Česká pošta - Balík Na poštu99 Kčpá 3.5
Zásilkovna SK95 Kčpo 6.5

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kččt 2.5
WEDO doručení na adresu65 Kčpá 3.5
Zásilkovna - domů99 Kčpá 3.5
Česká pošta - Balík Do ruky119 Kčpá 3.5
Zásilkovna SK - domů139 Kčpo 6.5

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Životním posláním autorů této jedinečné knihy je vaření. Poprvé se potkali v roce 1978, na Václavském náměstí v kuchyni hotelu Ambassador, kde byl Jaroslav šéfkuchařem a Jiří k němu nastoupil jako kuchařský talent. „Byl to náš progresivní elév,“ vzpomíná nestor českých kuchařů a jeho kolega doplňuje: „Už tehdy jsem si uvědomil, že se pro tohle povolání narodil.“

 Jejich životní cesty se pak obloukem osudově protnuly na Barrandově. Čtyři roční období jsou jejich prvním společným knižním projektem. Jaroslav Sapík, špička v kuchařském oboru a propagátor české kuchyně doma

i v zahraničí, vaří pro širokou veřejnost a hlavně pro hosty ve svojí rodinné restauraci. Jiří Babica je jeden z našich nejoblíbenějších televizních kuchařů a jeho doménou je vaření určené pro všechny. „Vždycky jsem chtěl, aby si moje recepty zvládnul připravit každý doma sám a měl z vaření radost.“

 

Rytmus střídajících se ročních období provází i jejich společnou knihu a lahodně se vine celým rokem. Používají při tom hodně surovin, které jsou v dané roční době přirozeně dostupné a patří do ní. K jaru patří kozí sýr, mladé telecí nebo šťovík, k létu třešně a ryby, k podzimu švestky a zvěřina – a zima, to je samozřejmě česká zabijačka. Pokud tomu rozumíte, stane se vám tato kniha radostí i inspirací.

 

EAN9788072815098
ISBN978-80-7281-509-8
Rozměry260 x 180 x 10 mm
Hmotnost728
Datum vydání01. 10. 2016
Vazbapevná vazba
Počet stran:200
Nakladatelství:Eminent
Jazyk:česky