Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Nejchutnější drobenkové koláče pro každou příležitost

Cena v prodejně: 249 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-124
125

Skladem u dodavatele

140-150ks na objednávku.

Odesíláme do 2 dnů
V prodejně do 2 dnů

Když upečete drobenkový koláč, úspěch je zaručen. Populární německý šéfkuchař a autor mnoha kuchařek Patrik Jaros shromáždil recepty na přípravu nejchutnějších drobenkových koláčů a přidal k nim nové varianty.

Vyzkoušet můžete 40 vynikajících koláčů – např. drobenkový koláč s jablky a třešněmi, koláč z tvarohového těsta s mákem a mandlovou drobenkou, letní drobenkový koláč s broskvemi a ricottou, čokoládový koláč s pomerančovou drobenkou, marcipánové tartaletky s hruškami a drobenkou nebo klasický babiččin drobenkový koláč. Postupy pečení jsou rozepsané do detailů a hotové koláče zobrazují velké fotografie. Nechybí informace o surovinách a nástrojích i rady zkušených pekařů.
EAN9788073917074
ISBN978-80-7391-707-4
Rozměry275 x 225 x 10 mm
Datum vydání01. 08. 2013
Vazbapevná vazba
Počet stran:96
Nakladatelství:Slovart
Jazyk:česky