Nalezené produkty
Nalezené kategorie
Nalezení autoři
Nalezené články: 140
je prázdný
Domácí zpracování zvěřiny * Výbava * Bourání * Recepty
Carsten Botheposlední kusy na objednávku.
K vyzvednutí po 22.4 13:00
od 59 Kč, dodání út 23.4
Kdy můžu zboží mít?
Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.
Osobní odběr | ||
Prodejna Benešov - ZDARMA | po 22.4 | |
Výdejní místa | ||
WEDO Pobočky, AlzaBox | 59 Kč | út 23.4 |
Balíkovna | 79 Kč | út 23.4 |
Zásilkovna | 69 Kč | út 23.4 |
Česká pošta - Balík Na poštu | 99 Kč | út 23.4 |
Zásilkovna SK | 95 Kč | st 24.4 |
Dodání na adresu v ČR | ||
Stažení online | 0 Kč | po 22.4 |
WEDO doručení na adresu | 65 Kč | út 23.4 |
Zásilkovna - domů | 99 Kč | út 23.4 |
Česká pošta - Balík Do ruky | 119 Kč | út 23.4 |
Zásilkovna SK - domů | 139 Kč | st 24.4 |
Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.
Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa.
Myslivec Carsten Bothe přináší praktickou příručku plnou užitečných informací, rad a tipů týkajících se správného zpracování zvěřiny - nejen pro náruživé lovce, ale i pro milovníky dobré kuchyně. Veškeré postupy bourání a porcování masa jsou podrobně popsány a doplněny názornými fotografiemi krok za krokem, a to až po gurmánský zážitek u stolu.
EAN | 9788075412393 |
---|---|
ISBN | 978-80-7541-239-3 |
Rozměry | 236 x 167 x 11 mm |
Hmotnost | 264 |
Datum vydání | 29. 04. 2021 |
Vazba | brožovaná vazba |
Počet stran: | 88 |
Nakladatelství: | Jan Vaut s.r.o. |
Jazyk: | česky |
© 2024 Knihkupectví Daniela