Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Domácí zpracování zvěřiny * Výbava * Bourání * Recepty

Carsten Bothe
Cena v prodejně: 249 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-25
224

U dodavatele

poslední kusy na objednávku.

V prodejně do 1 dne

K vyzvednutí po 22.4 13:00

Odesíláme do 1 dne

od 59 Kč, dodání út 23.4

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMApo 22.4

Výdejní místa

WEDO Pobočky, AlzaBox59 Kčút 23.4
Balíkovna79 Kčút 23.4
Zásilkovna69 Kčút 23.4
Česká pošta - Balík Na poštu99 Kčút 23.4
Zásilkovna SK95 Kčst 24.4

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčpo 22.4
WEDO doručení na adresu65 Kčút 23.4
Zásilkovna - domů99 Kčút 23.4
Česká pošta - Balík Do ruky119 Kčút 23.4
Zásilkovna SK - domů139 Kčst 24.4

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Jaké vybavení a pomůcky jsou při zpracování zvěřiny nezbytné? Jak se vypořádat se špatně střeleným kusem? Na konkrétních příkladech srnčí a černé zvěře se seznámíte se všemi postupy od stahování zvěřiny až po zpracování jednotlivých porcí masa.

Myslivec Carsten Bothe přináší praktickou příručku plnou užitečných informací, rad a tipů týkajících se správného zpracování zvěřiny - nejen pro náruživé lovce, ale i pro milovníky dobré kuchyně. Veškeré postupy bourání a porcování masa jsou podrobně popsány a doplněny názornými fotografiemi krok za krokem, a to až po gurmánský zážitek u stolu.

EAN9788075412393
ISBN978-80-7541-239-3
Rozměry236 x 167 x 11 mm
Hmotnost264
Datum vydání29. 04. 2021
Vazbabrožovaná vazba
Počet stran:88
Nakladatelství:Jan Vaut s.r.o.
Jazyk:česky