Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Nakládáme zeleninu

Claudia Lorenz-Ladener

Zdravě pomocí mléčného kvašení

Cena na prodejně: 299.00 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-15%
254

Skladem u dodavatele Odesíláme do 2 dnů Na prodejně do 2 dnů

akterie mléčného kvašení jsou výborným konzervantem a zelenina si díky nim uchová řadu vitaminů a minerálů. Navíc dochází k vytvoření aromat, která vám jiné metody nedopřejí. Přesvědčete se o tom sami tím, že vyzkoušíte postupy a recepty uvedené v této knize, jejíž obrazový doprovod chuť na vlastní výrobu určitě hodně povzbudí. Autorka nepopisuje exotické pokrmy, jejím cílem je naopak představit vyzkoušené tradiční i novější jednoduché metody a poznatky biologické konzervace zeleniny. Přitom, jak dosvědčuje velké množství receptů v této knize, nakládat nemusíte jen zelí, jak se řada lidí mylně domnívá, nýbrž téměř všechny druhy zeleniny. Po celý rok budete tak mít k dispozici bohatý, navíc velmi levný a na přípravu snadný zdroj vitaminů, enzymů a dalších cenných látek, navíc v chutné, příjemně aromatické podobě.
EAN9788024757858
ISBN978-80-247-5785-8
Rozměry242,0x168,0x8,0
Počet stran120
Nakladatelství:Grada