Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Zvěřinová kuchařka

Danka Šárková
Cena v prodejně: 590 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-59
531

U dodavatele

350-360ks na objednávku.

V prodejně do 5 dnů

K vyzvednutí st 7.1 13:00

Odesíláme do 5 dnů

od 59 Kč, dodání čt 8.1

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMAst 7.1

Výdejní místa

One Box, One Point59 Kččt 8.1
Zásilkovna69 Kččt 8.1
Zásilkovna SK95 Kčpá 9.1

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčst 7.1
One Curier65 Kččt 8.1
Zásilkovna - domů99 Kččt 8.1
Zásilkovna SK - domů139 Kčpá 9.1

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

V minulosti byla zvěřina na každém stole patřícím šlechtě a dnes se stává oblíbeným masem pro všechny vrstvy obyvatelstva. Mnozí mají strach maso upravovat, a proto vychází tato kuchařka s podrobnými návody. Každý si pod pojmem zvěřina představuje náročné recepty. Omyl. V kuchařce najdete předkrmy, polévky a také jednoduchá hlavní jídla. Co si dát ze zvěřiny burger, tortillu, pizzu nebo špíz? Anebo zkusit trošku náročnější recept ze srny a hub podle starého receptu krkonošské šlechty? Zkuste i recepty z jiných zemí, třeba z Německa, Mongolska nebo Španělska. V knize najdete také informace o lovu, a to nejen v Krkonoších. Součástí je malý myslivecký slovníček a vyprávění autorky, jak kniha vznikala.
EAN9788087740538
ISBN978-80-87740-53-8
Rozměry267 x 217 x 16 mm
Hmotnost718
Datum vydání15. 07. 2024
Vazbapevná vazba
Počet stran:128
Nakladatelství:ANAHITA s.r.o.
Jazyk:česky