Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Kuchařka pro zdravé střevo

David Frej
Cena v prodejně: 349 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-35
314

Na objednávku

Podrobnosti o dodání

Předpokládáný termín naskladnění: 04.04.2024

Předpokládaný termín naskladnění: 05.04.2024

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMApá 5.4

Výdejní místa

WEDO Pobočky, AlzaBox59 Kčpo 8.4
Balíkovna79 Kčpo 8.4
Zásilkovna69 Kčpo 8.4
Česká pošta - Balík Na poštu99 Kčpo 8.4
Zásilkovna SK95 Kčút 9.4

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčpá 5.4
WEDO doručení na adresu65 Kčpo 8.4
Zásilkovna - domů99 Kčpo 8.4
Česká pošta - Balík Do ruky119 Kčpo 8.4
Zásilkovna SK - domů139 Kčút 9.4

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Trápí vás únava, zažívací obtíže, poruchy stolice, kožní vyrážky, páchnoucí pot, bolesti, omezení pohybu či výkyvy nálad? Už starověcí lékaři věděli, že nemoci začínají ve střevech a že léčba musí začínat právě tam. Moderní věda jejich myšlenky rozvinula. Tato kniha vysvětluje, jak je možné pomocí zdravé střevní mikroflóry stimulovat imunitu, zlepšit zdravotní stav, podpořit tvorbu vitaminů a prospěšných mastných kyselin a předcházet nemocem, jako jsou alergie, astma, cukrovka, migrény, nespavost, obezita, psychické poruchy, nemoci srdce, demence a rakovina, nebo snížit jejich riziko. Zmíněná onemocnění mají svůj počátek v propustném střevu a také v dysbióze, nerovnováze ve složení střevní flóry. Nejjednodušším způsobem, jak problémům předejít, je přizpůsobit stravu. Zdravá střevní sliznice totiž nepropouští toxické látky, a tak rozvoji těchto nemocí brání. Ve zdravém střevě se také tvoří důležité neurotransmitery, například známý "hormon štěstí" serotonin, který výrazně podporuje psychiku.

Tato publikace obsahuje recepty na snídaně, svačiny, polévky i hlavní jídla, zajímavou část tvoří saláty a dezerty. Ukazuje, jak připravit jídla s houbami různými způsoby zpracování, které v nich aktivují zdraví prospěšné látky. Hlavní část knihy je věnována probiotikům, prospěšným bakteriím v našich střevech, a jejich zdrojům, kvašeným mléčným a sójovým výrobkům, mořským řasám, zelenině a nápojům. V oddílu věnovaném prebiotikům, jež stimulují růst těchto bakterií, najdete recepty na zpracování luštěnin, obilovin, semínek, zeleniny a ovoce.

EAN9788072815555
ISBN978-80-7281-555-5
Rozměry211 x 149 x 16 mm
Hmotnost455
Datum vydání20. 05. 2020
Vazbabrožovaná vazba
Počet stran:152
Nakladatelství:EMINENT
Jazyk:česky