Oblíbené (0)
Košík
je prázdný
česky
Nakoukni do knihy

E-kniha Jak se vařívalo dříve a jak dnes, A-Ž

Jaroslav Vašák
EbookE-kniha / Ebook [epub|mobi]
Manual Návod na stažení e-knihy

No Print E-knihy nelze tisknout!

Cena v prodejně:
Cena při objednávce v e-shopu:
-0
219

Ihned ke stažení

Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba kaprové mléko, třebule, kundrábek, panádl nebo gerštl? Používáte často vopich, hlavatici či prezle? Zpejchnete cibuli? Myslíte, že ne? Nedáte si čas od času lampredu či pajšl? Mlsáte parfait? A co byste udělali, kdyby po vás chtěl někdo fidibus?

Kniha Jak se vařívalo kdysi a jak dnes, A – Ž, vás uvede do kuchyní našich babiček i jejich babiček, a někdy až do 16. století. Ale hlavně vám ukáže, jak se různé recepty proměňovaly v běhu času, protože pro každý tradiční pokrm najdete recept nejenom z dob dávno i nedávno minulých, ale zároveň i popis, jak jej připravit dnes.

Kniha je doplněna o slovníček vysvětlující nepříliš běžné kulinářské výrazy a čtenář se seznámí i s nejznámějšími kuchařkami a kuchaři.

Jedná se o sjednocené (a rozšířené) vydání všech pěti dílů oblíbené kuchařky, jež byly dříve publikovány samostatně.

Kniha obsahuje tisíce receptů na téměř 1500 stranách.

EAN9788074822223
ISBN978-80-748-2222-3
Dostupné formátyepub|mobi
Datum vydání2016
Vazbae-book
Počet stran:1460
Nakladatelství:Viking
Jazyk:česky