Oblíbené (0)
Košík
je prázdný
česky
Nakoukni do knihy

E-kniha Alergeny na talíři: 14 nejvýznamnějších alergenních složek v jídle

kolektiv autorů Vitalia.cz
EbookE-kniha / Ebook [epub|mobi|pdf]
Manual Návod na stažení e-knihy

No Print E-knihy nelze tisknout!

Cena v prodejně:
Cena při objednávce v e-shopu:
-0
49

Ihned ke stažení

Počet lidí alergických na některé složky potravin roste. Vyústil až v povinnost výrobců a prodejců potravin a provozovatelů restaurací informovat o alergenech, které se nacházejí v jimi nabízených jídlech.

Tato povinnost se týká čtrnácti skupin nejvýznamnějších alergenů, kterým se budeme podrobněji věnovat. Jak se alergie projevuje? Na co si dát pozor? A lze alergické reakci zabránit?

EAN9990001706548
ISBN999-00-017-0654-8
Dostupné formátyepub|mobi|pdf
Datum vydání2016
Vazbae-book
Počet stran:54
Nakladatelství:Internet Info
Jazyk:česky