Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Jak chutná dolce vita

Eleonora Galassová

Klasické i moderní recepty z Říma

Cena v prodejně: 499 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-50
449

U dodavatele

30-40ks na objednávku.

V prodejně do 1 dne

K vyzvednutí po 1.4 13:00

Odesíláme do 1 dne

od 59 Kč, dodání út 2.4

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMApo 1.4

Výdejní místa

WEDO Pobočky, AlzaBox59 Kčút 2.4
Balíkovna79 Kčút 2.4
Zásilkovna69 Kčút 2.4
Česká pošta - Balík Na poštu99 Kčút 2.4
Zásilkovna SK95 Kčst 3.4

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčpo 1.4
WEDO doručení na adresu65 Kčút 2.4
Zásilkovna - domů99 Kčút 2.4
Česká pošta - Balík Do ruky119 Kčút 2.4
Zásilkovna SK - domů139 Kčst 3.4

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Řím – těžko bychom v Evropě hledali město víc prostoupené dějinami a tradicí. Jejich odraz se promítá i do pestrosti zdejšího jídla. Eleonora Galassová, italská novinářka, bloggerka a instagramová hvězda píšící o jídle, vás zavede do postranních uliček i paláců a seznámí vás se zvyky, společností a skrytými poklady tohoto Věčného města. Najdete tu recepty pro každou příležitost: od rychlých a poctivých snídaní a živých pokrmů al fresco až po improvizované, ale působivé občerstvení na party pro přátele a romantické večeře. Při listování knihou se bude opravdu těžké rozhodnout, co dřív z autentických římských jídel vyzkoušet: těstoviny zapékané s chřestem, pancettou a sýrem, mozzarellu v kočáře, dorádu v bramborové krustě, ricottovo-kokosové koule, římské pusinky s pomerančovou omáčkou, saltimboccu po římsku, dušeného králíka s hroznovým vínem a olivami. Ale dost! Víc vám neprozradíme…
EAN9788075292919
ISBN978-80-7529-291-9
Rozměry254 x 197 x 28 mm
Hmotnost1130
Datum vydání01. 04. 2017
Vazbapevná vazba
Počet stran:304
Nakladatelství:Taschen
Jazyk:česky