Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Stolničení

Gustav Salač

Jak podávat pokrmy a nápoje ...

Cena v prodejně: 460 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-46
414

U dodavatele

100-110ks na objednávku.

V prodejně do 5 dnů

K vyzvednutí st 7.1 13:00

Odesíláme do 5 dnů

od 59 Kč, dodání čt 8.1

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMAst 7.1

Výdejní místa

One Box, One Point59 Kččt 8.1
Zásilkovna69 Kččt 8.1
Zásilkovna SK95 Kčpá 9.1

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčst 7.1
One Curier65 Kččt 8.1
Zásilkovna - domů99 Kččt 8.1
Zásilkovna SK - domů139 Kčpá 9.1

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Publikace je určena pro hotelové školy a pro SOU obor kuchař-číšník, dále i pro ty, kteří v pohostinství už pracují a chtějí si rozšířit své odborné znalosti.
  • Jak podávat pokrmy a nápoje
  • Jak vybírat nápoje k pokrmům
  • Jak upravovat jídelní stoly
  • Jak připravit svatební hostinu, banket, raut, koktejl, piknik, garden party
EAN9788071687528
ISBN80-7168-752-9
Rozměry305 x 208 x 14 mm
Hmotnost924
Datum vydání01. 06. 2004
Vazbapevná vazba
Počet stran:224
Nakladatelství:Fortuna
Jazyk:česky