Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

La cuisine tcheque

Harald Salfellner

Un voyage culinaire illustré autour de recettes traditionnelles

Cena v prodejně: 390 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-39
351

U dodavatele

poslední kusy na objednávku.

V prodejně do 3 dnů

K vyzvednutí út 2.4 13:00

Odesíláme do 3 dnů

od 59 Kč, dodání st 3.4

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMAút 2.4

Výdejní místa

WEDO Pobočky, AlzaBox59 Kčst 3.4
Balíkovna79 Kčst 3.4
Zásilkovna69 Kčst 3.4
Česká pošta - Balík Na poštu99 Kčst 3.4
Zásilkovna SK95 Kččt 4.4

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčút 2.4
WEDO doručení na adresu65 Kčst 3.4
Zásilkovna - domů99 Kčst 3.4
Česká pošta - Balík Do ruky119 Kčst 3.4
Zásilkovna SK - domů139 Kččt 4.4

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Kdo ještě neokusil báječnou kulajdu, dršťkovou či škubánky a lívance a vdolky zná spíš z doslechu, tak pro toho je tahle kulinární jízda do vnitrozemí Čech přesně ta správná věc. Mezi Krkonošemi a Šumavou svůdně voní vepřová kolena a svíčková, to však zdaleka není všechno. České země jsou totiž truhlou lukulských pokladů skrývající bohatství lahůdek a dobrot, a to přímo v srdci Evropy. Posaďte se tedy ke kuchyňskému stolu českého národa a nechte si naservírovat to nejlepší, co česká kuchyně nabízí. Je libo ještě trochu pražské šunky?
EAN9783899196597
ISBN9783899196597
Datum vydání10. 05. 2022
Vazbapevná vazba
Počet stran:184
Nakladatelství:Vitalis
Jazyk:francouzsky