Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Jak se dělá cidre, calvados, pommeau

Helena Uhrová
Cena v prodejně: 269 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-27
242

U dodavatele

30-40ks na objednávku.

V prodejně do 1 dne

K vyzvednutí zítra 13:00

Odesíláme do 1 dne

od 59 Kč, dodání po 23.9

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMAzítra

Výdejní místa

WEDO Pobočky, AlzaBox59 Kčpo 23.9
Balíkovna64 Kčpo 23.9
Zásilkovna69 Kčpo 23.9
Zásilkovna SK95 Kčút 24.9

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčzítra
WEDO doručení na adresu65 Kčpo 23.9
Balíkovna na adresu89 Kčpo 23.9
Zásilkovna - domů99 Kčpo 23.9
Zásilkovna SK - domů139 Kčút 24.9

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Zpracování jablek na mošt má již dlouholetou tradici. V poslední době se stále častěji zpracovávají jablka na ovocný destilát – jablkovici.

Jenže pozor – jablkovice není věhlasný calvados, ten skvělý nápoj tmavě jantarové barvy, jemné chuti a vůně jablek! Calvados, to je vznešený příbuzný naší jablkovice. Proč tedy nezkusit trochu experimentovat a povznést náš destilát do ušlechtilého stavu?

Krok za krokem vede k tomuto cíli čtenáře zkušená odbornice doc. ing. Helena Uhrová, CSc. Píše o historii, přípravě i použití nápojů, jako jsou cidre, calvados a pommeau. Připojuje zajímavé recepty na jídla a nápoje připravené s použitím calvadosu.

EAN9788074331510
ISBN978-80-7433-151-0
Rozměry212 x 151 x 12 mm
Hmotnost290
Datum vydání01. 04. 2016
Vazbapevná vazba
Počet stran:96
Nakladatelství:Vkend
Jazyk:česky