Nalezené produkty
Nalezené kategorie
Nalezení autoři
Nalezené články: 140
Košík
je prázdný
je prázdný
Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů
Jana DostálováSvazek II.
Cena v prodejně:
143 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-15 Kč
128 Kč
U dodavatele
40-50ks na objednávku.
V prodejně do 1 dne
K vyzvednutí st 10.12 13:00
Odesíláme do 1 dne
od 59 Kč, dodání čt 11.12
Kdy můžu zboží mít?
Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.
Osobní odběr | ||
| Prodejna Benešov - ZDARMA | st 10.12 | |
Výdejní místa | ||
| One Box, One Point | 59 Kč | čt 11.12 |
| Zásilkovna | 69 Kč | čt 11.12 |
| Zásilkovna SK | 95 Kč | pá 12.12 |
Dodání na adresu v ČR | ||
| Stažení online | 0 Kč | st 10.12 |
| One Curier | 65 Kč | čt 11.12 |
| Zásilkovna - domů | 99 Kč | čt 11.12 |
| Zásilkovna SK - domů | 139 Kč | pá 12.12 |
Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.
Publikace vás naučí jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelnost a využitelnost živin (bílkovin, tuků, sacharidů, minerálních látek) i látek ochranných (zejména vitaminů). Dozvíte se, jak žádoucím způsobem ovlivnit senzorické vlastnosti jídla. V knížce je popsána předběžná úprava potravin, jednotlivé postupy při tepelné úpravě (vaření, dušení, pečení, opékání, grilování, smažení, pražení a mikrovlnný ohřev), použití nízkých teplot (chlazení a mražení) a změny, ke kterým při nich dochází. Pozornost je věnována i dohotovování pokrmů, zahušťování, úpravě na talíři, volbě správné teploty atd. Průvodce očkováním. Máme se bát chřipky?
| EAN | 9788090382084 |
|---|---|
| ISBN | 978-80-903820-8-4 |
| Rozměry | 207 x 137 x 5 mm |
| Hmotnost | 76 |
| Datum vydání | 01. 01. 2008 |
| Vazba | brožovaná vazba |
| Počet stran: | 54 |
| Nakladatelství: | Forsapi |
| Jazyk: | česky |
Často kupované dohromady
© 2025 Knihkupectví Daniela