Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Chvála české kuchyně

Jarmila Schreiberová

tradice, jídlo, stolování, osobnosti

Cena v prodejně: 649 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-65
584

U dodavatele

510-520ks na objednávku.

V prodejně do 1 dne

K vyzvednutí út 7.5 13:00

Odesíláme do 1 dne

od 59 Kč, dodání čt 9.5

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMAút 7.5

Výdejní místa

WEDO Pobočky, AlzaBox59 Kččt 9.5
Balíkovna79 Kččt 9.5
Zásilkovna69 Kččt 9.5
Česká pošta - Balík Na poštu99 Kččt 9.5
Zásilkovna SK95 Kčpá 10.5

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčút 7.5
WEDO doručení na adresu65 Kččt 9.5
Zásilkovna - domů99 Kččt 9.5
Česká pošta - Balík Do ruky119 Kččt 9.5
Zásilkovna SK - domů139 Kčpá 10.5

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Poprvé v naší vydavatelské praxi vychází kniha Chvála české kuchyně - tradice, jídlo, stolování, osobnosti, která mapuje celé panorama české gastronomie.

Je to dílo určené nejen široké veřejnosti, ale především odborníkům.

V pěti kapitolách zachycuje tradiční český rok; principy vaření; vývoj potravin; oborové kuchyně i proměny stylu vaření; obsluhy a stolování. Jsou zde klíčové osobnosti české kuchyně od Bavora Rodovského z Hustiřan, M. D. Rettigové, Anuše Kejřové, Marie Sandtnerové až po rybího krále Jindřicha Vaňhu a soudobé nositele Michelinských hvězd.

Kapitoly obohacují literární ukázky z děl českých spisovatelů. Významnou součásti knihy je obrazová a fotografická dokumentace.

EAN9788090475717
ISBN978-80-904757-1-7
Rozměry265 x 210 x 35 mm
Hmotnost1
Datum vydání01. 10. 2016
Vazbapevná vazba
Počet stran:482
Nakladatelství:Perseus
Jazyk:česky