Nalezené produkty
Nalezené kategorie
Nalezení autoři
Nalezené články: 140
je prázdný
Zpracování masa & Domácí zabijačka
Jiří Alteradalších 130-140ks na objednávku.
K vyzvednutí zítra
od 59 Kč, dodání st 17.12
Kdy můžu zboží mít?
Osobní odběr | ||
| Prodejna Benešov - ZDARMA | zítra | |
Výdejní místa | ||
| One Box, One Point | 59 Kč | st 17.12 |
| Zásilkovna | 69 Kč | st 17.12 |
| Zásilkovna SK | 95 Kč | čt 18.12 |
Dodání na adresu v ČR | ||
| Stažení online | 0 Kč | zítra |
| One Curier | 65 Kč | st 17.12 |
| Zásilkovna - domů | 99 Kč | st 17.12 |
| Zásilkovna SK - domů | 139 Kč | čt 18.12 |
Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.
Příručka pro všechny, kteří se chtějí dozvědět více o mase i možnostech jeho zpracování, rozšířit svůj sortiment výrobků či jen si v domácích podmínkách zkusit něco nového. Kniha srozumitelně popisuje vlastnosti masa i pochody, které v něm probíhají. Ty ovlivňují nejen kvalitu, konzistenci, chuť i vůni masa, ale také pokrmů a výrobků z něj připravených. Podrobně se věnuje i surovinám, zařízením a postupům používaným při zpracování masa (jatečnictví, bourání a vykosťování masa, používaným obalům) a jeho uchovávání (tepelné opracování, solení, uzení). Přínosný je podrobný tabulkový přehled nejrůznějších závad a jejich příčin, které mohou vznikat při porážení, opracování masa i přípravě masných výrobků. Důležitá kapitola se věnuje domácí zabijačce prasete a přípravě zabijačkových výrobků. Závěrečná část knihy přináší receptury a postupy přípravy různých druhů masných výrobků (jaternic, jelítek, tlačenek, játrových výrobků, párků, klobás, salámů měkkých i trvanlivých, uzených mas, masových konzerv).
| EAN | 9788088306306 |
|---|---|
| ISBN | 978-80-88306-30-6 |
| Rozměry | 240 x 170 x 25 mm |
| Hmotnost | 572 |
| Datum vydání | 01. 01. 2024 |
| Vazba | pevná vazba |
| Počet stran: | 238 |
| Nakladatelství: | Profi Press s.r.o. |
| Jazyk: | česky |
© 2025 Knihkupectví Daniela