Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Nový encyklopedický slovník gastronomie, A–K

Jiří Černý

1. díl

Cena v prodejně: 299 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-30
269

U dodavatele

60-70ks na objednávku.

V prodejně do 1 dne

K vyzvednutí po 23.9 13:00

Odesíláme do 1 dne

od 59 Kč, dodání út 24.9

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMApo 23.9

Výdejní místa

WEDO Pobočky, AlzaBox59 Kčút 24.9
Balíkovna64 Kčút 24.9
Zásilkovna69 Kčút 24.9
Zásilkovna SK95 Kčst 25.9

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčpo 23.9
WEDO doručení na adresu65 Kčút 24.9
Balíkovna na adresu89 Kčút 24.9
Zásilkovna - domů99 Kčút 24.9
Zásilkovna SK - domů139 Kčst 25.9

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Velký gastronomický slovník vychází ve dvou svazcích a je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, perníkářství, řeznictví a uzenářství, názvosloví kuchyňských a restauračních zařízení, strojů, nádobí, náčiní a pomůcek. Své místo zde má i pivo a víno, jejich výroba a názvosloví, používané sommeliéry. Jde o ojedinělou publikaci pro odborníky pracující v oboru, ale slovník je určen i amatérským gastronomům.
EAN9788086351100
ISBN978-80-86351-10-0
Rozměry232 x 153 x 14 mm
Hmotnost342
Vazbabrožovaná vazba
Počet stran:232
Nakladatelství:RATIO
Jazyk:česky