Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Velký český kuchařský lexikon

Josef Bittermann
Cena v prodejně: 998 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-100
898

U dodavatele

240-250ks na objednávku.

V prodejně do 5 dnů

K vyzvednutí út 16.12 13:00

Odesíláme do 5 dnů

od 59 Kč, dodání st 17.12

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMAút 16.12

Výdejní místa

One Box, One Point59 Kčst 17.12
Zásilkovna69 Kčst 17.12
Zásilkovna SK95 Kččt 18.12

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčút 16.12
One Curier65 Kčst 17.12
Zásilkovna - domů99 Kčst 17.12
Zásilkovna SK - domů139 Kččt 18.12

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Kniha knih českých kuchařů, aristokratů a snobů - více než 5000 receptů aristokracie, bohatých měšťanů, slavných šéfkuchařů velkých hotelů a proslulých restaurací, úspěšných umělců a v neposlední řadě i snobů a zbohatlíků.

Výběr pokrmů, od předkrmů a polévek až k moučníkům, se zaměřuje na francouzskou hauté cuisine, jak se ustálila před Velkou válkou, mj a jak se tříbila a doplňovala ve dvacátých a třicátých letech 20. století. V knize však jsou zahrnuty recepty pokrmů německých, rakouských, italských, anglických, ruských, polských, španělských, ukrajinských, tureckých, srbských, skandinávských, českých a dalších národů.

Nečekaný dar nebo náhodný, rozmarný nákup bažanta, husích jater, srnčí kýty, candáta nebo jiné ryby či artyčoků nebo chřestu lze konzultovat s Velkým českým kuchařským lexikonem, vybrat si z desítek a mnohdy i stovek způsobů, jak je nejen chutně, ale i vkusně připravit a uspokojit tak nejen vlastní gourmetské sklony, ale i oslnit ty, na nichž nám záleží.

EAN9788072724307
ISBN978-80-7272-430-7
Rozměry246 x 342 x 69 mm
Hmotnost1
Datum vydání01. 12. 2012
Vazbapevná vazba
Počet stran:1000
Nakladatelství:Dauphin
Jazyk:česky