Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture

Kathryn Lukas
Cena v prodejně: 549 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-55
494

Skladem (1ks)

dalších 20-30ks na objednávku.

Dostupné v prodejně

K vyzvednutí po 20.5

Odesíláme obratem

od 59 Kč, dodání út 21.5

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMApo 20.5

Výdejní místa

WEDO Pobočky, AlzaBox59 Kčút 21.5
Balíkovna79 Kčút 21.5
Zásilkovna69 Kčút 21.5
Česká pošta - Balík Na poštu99 Kčút 21.5
Zásilkovna SK95 Kčst 22.5

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčpo 20.5
WEDO doručení na adresu65 Kčút 21.5
Zásilkovna - domů99 Kčút 21.5
Česká pošta - Balík Do ruky119 Kčút 21.5
Zásilkovna SK - domů139 Kčst 22.5

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Fermentované pokrmy obsahující živé kultury jsou oblíbené a vyhledávané jak pro svoje výrazné a mnohovrstevnaté chutě, tak i díky jejich velmi pozitivnímu vlivu na zdraví zažívacího traktu a podpoře celkové imunity.

Dosud ale neexistovala kniha, která by toto téma pojednávala s hlubokou znalostí věci, ale současně i poutavě a srozumitelně. Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture tyto požadavky hravě splňuje. Jeho autoři, Kathryn Lukas a Shane Peterson, jsou v oblasti fermentace odborníci na slovo vzatí. Seznámí čtenáře s její tisíciletou historií, detailně proberou zdravotní přínosy fermentovaných potravin i veškeré otázky týkající se zdravotní nezávadnosti a bezpečnosti jejich přípravy i uchovávání.

Jádrem knihy je ovšem pečlivě vybraná sbírka 100 receptů na zpracování kysaného zelí, rychle kvašené i ve vlastní šťávě fermentované zeleniny a kimči, pálivých chilli omáček, kvašeného ovoce a ovocného želé, kombuchy, a dokonce i alkoholických ciderů a medoviny. Je to prostě příručka, kterou by měl vlastnit každý domácí fermentista – spoustu praktických informací v ní totiž najde nejen ten, kdo se to s fermentací teprve chystá vyzkoušet a přemýšlí o své první skleničce kvašené zeleniny, ale i ten, kdo pokrmy či nápoje touto přirozenou cestou vyrábí už léta.

EAN9788075543325
ISBN978-80-7554-332-5
Rozměry233 x 203 x 33 mm
Hmotnost1
Datum vydání01. 10. 2021
Vazbapevná vazba
Počet stran:372
Nakladatelství:Anag
Jazyk:česky