Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Pálíme ovoce

Klaus Hagmann

Jak co nejlépe zužitkovat vlastní úrodu

Cena v prodejně: 309 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-31
278

Skladem (2ks)

dalších 80-90ks na objednávku.

Dostupné v prodejně

K vyzvednutí po 29.4

Odesíláme obratem

od 59 Kč, dodání út 30.4

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMApo 29.4

Výdejní místa

WEDO Pobočky, AlzaBox59 Kčút 30.4
Balíkovna79 Kčút 30.4
Zásilkovna69 Kčút 30.4
Česká pošta - Balík Na poštu99 Kčút 30.4
Zásilkovna SK95 Kččt 2.5

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčpo 29.4
WEDO doručení na adresu65 Kčút 30.4
Zásilkovna - domů99 Kčút 30.4
Česká pošta - Balík Do ruky119 Kčút 30.4
Zásilkovna SK - domů139 Kččt 2.5

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Je-li úroda ovoce z našich sadů a zahrad více než dobrá, přemýšlíme, jak sklizeň co nejlépe zužitkovat. Možnosti jsou různé a není divu, že člověka napadne – což si takhle vyrobit dobrý destilát, i když jen pro vlastní spotřebu?

Pro všechny, kteří by chtěli správně porozumět pálení ovoce, zprostředkovává tato kniha uceleně a srozumitelně základní znalosti o ovocných druzích a přísadách, stejně jako o nezbytné fyzice, chemii a mikrobiologii. To umožňuje začátečníkům snadnější první kroky a zkušeným destilatérům informace o pozadí výroby a hodnocení kvalitních ovocných destilátů. Autoři mají dlouholeté zkušenosti z praxe a výuky.

EAN9788074332821
ISBN978-80-7433-282-1
Rozměry212 x 154 x 13 mm
Hmotnost325
Datum vydání01. 06. 2020
Vazbapevná vazba
Počet stran:96
Nakladatelství:Vkend
Jazyk:česky