Nalezené produkty
Nalezené kategorie
Nalezení autoři
Nalezené články: 140
Košík
je prázdný
je prázdný
Obiloviny v lidské výživě
kol.Stručné shrnutí poznatků se zvýšeným zaměřením na problematiku lepku
Cena v prodejně:
110 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-11 Kč
99 Kč
U dodavatele
120-130ks na objednávku.
V prodejně do 1 dne
K vyzvednutí st 10.12 13:00
Odesíláme do 1 dne
od 59 Kč, dodání čt 11.12
Kdy můžu zboží mít?
Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.
Osobní odběr | ||
| Prodejna Benešov - ZDARMA | st 10.12 | |
Výdejní místa | ||
| One Box, One Point | 59 Kč | čt 11.12 |
| Zásilkovna | 69 Kč | čt 11.12 |
| Zásilkovna SK | 95 Kč | pá 12.12 |
Dodání na adresu v ČR | ||
| Stažení online | 0 Kč | st 10.12 |
| One Curier | 65 Kč | čt 11.12 |
| Zásilkovna - domů | 99 Kč | čt 11.12 |
| Zásilkovna SK - domů | 139 Kč | pá 12.12 |
Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.
Publikace - Obiloviny v lidské stravě je souhrnem znalostí o obilovinách používaných v lidské stravě na počátku 21. století. Zahrnuje poznatky o historii pěstování obilovin, složení jejich zrna a benefity a rizika jejich konzumace. Všímá si chorob, které mohou souviset s konzumací gliadinu - součásti lepku obilovin. Na druhé straně jsou v textu rozebírány benefity cereální - obilné stravy - v jejím působení na lidskou výživu.
Publikace je společným dílem chemiků, potravinářů, lékařů a nutričních terapeutů.
| EAN | 9788087250280 |
|---|---|
| ISBN | 9788087250280 |
| Rozměry | 297 x 202 x 4 mm |
| Hmotnost | 220 |
| Datum vydání | 15. 01. 2016 |
| Vazba | brožovaná vazba |
| Počet stran: | 54 |
| Nakladatelství: | Forsapi |
| Jazyk: | česky |
© 2025 Knihkupectví Daniela