Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Kváskování - Recepty z kvásku

Naty Žúreková Štefková;Daniela Rau;kolektiv autorů

Vaříme a pečeme s kváskem

Cena v prodejně: 799 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-80
719

U dodavatele

50-60ks na objednávku.

V prodejně do 4 dnů

K vyzvednutí pá 26.4 13:00

Odesíláme do 4 dnů

od 59 Kč, dodání po 29.4

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMApá 26.4

Výdejní místa

WEDO Pobočky, AlzaBox59 Kčpo 29.4
Balíkovna79 Kčpo 29.4
Zásilkovna69 Kčpo 29.4
Česká pošta - Balík Na poštu99 Kčpo 29.4
Zásilkovna SK95 Kčút 30.4

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčpá 26.4
WEDO doručení na adresu65 Kčpo 29.4
Zásilkovna - domů99 Kčpo 29.4
Česká pošta - Balík Do ruky119 Kčpo 29.4
Zásilkovna SK - domů139 Kčút 30.4

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Bestseller na Slovensku.
Kniha plná báječných jídel, která už jen od pohledu dokazují, že kváskovat se vyplatí. Najdete v ní recepty od odbornic a aktivních kváskových pekařek ze Slovenska i z Čech. Kniha je vhodná pro všechny, kteří mají problémy s trávením, alergie, intolerance nebo vyhledávají kvalitu a zdravý životní styl.
Začátky nahrazování kvasnic kváskem jsou často obdobím plným otázek, na které potřebujete znát odpověď, aby vaše kváskové dílo vyšlo tak, jak má. Jenže jak se máte vyznat v různých informacích na internetu, které se od sebe liší? Už nemusíte hledat, v této kuchařce najdete o kvásku a kváskování vše od A do Z. :-)
V knize najdete pestrou paletu 65 sladkých i slaných jídel upečených, uvařených nebo usmažených pomocí kvásku. A protože kváskování je vhodné i pro celiaky, v knize je i samostatná kapitola úžasných bezlepkových chlebů a jiných jídel.
Kniha je určena nejen pro všechny, kteří už kváskujete a chcete se dozvědět nové a osvědčené recepty z kvásku, ale i pro úplné začátečníky, kniha vás naučí, jak snadno a dobře kváskovat. Perfektní je, že v knize kromě množství zajímavých receptů najdete i návod, jak si svůj kvásek založíte, jak se o něj máte starat, dále tipy a triky při práci s lepkovým i bezlepkovým těstem, ba dokonce i popis chyb chleba a kvásku, které mohou při pečení nastat.
V receptech je všechno pěkně a postupně vysvětleno, dokonce i s fotkami postupu, abyste věděli, jak má těsto průběžně vypadat.
Jednoduše shrnuto: konečně komplexní kniha zaměřená na kvásek a kváskování.

V této unikátní kuchařce najdete následující:
65 receptů z kvásku
Bezlepkové recepty z kvásku
Jak udělat kvásek
Jak pečovat o domácí kvásek
Celá výroba kvásku
Příprava kvásku před pečením
Chyby chleba a kvásku během pečení
Kvásek a jeho zdravotní účinky
Historie kvásku
Zajímavosti o kvásku
Další tipy a triky při pečení a vaření s kváskem
EAN9788097344207
ISBN9788097344207
Rozměry246 x 177 x 29 mm
Hmotnost1256
Datum vydání04. 11. 2019
Vazbapevná vazba
Počet stran:346
Nakladatelství:Plutos Company
Jazyk:česky