Nalezené produkty
Nalezené kategorie
Nalezení autoři
Nalezené články: 140
je prázdný
Zelené potraviny
Maria DallenKdyž jídlo je naším lékem
Předpokládaný termín naskladnění: 29.04.2024
Kdy můžu zboží mít?
Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.
Osobní odběr | ||
Prodejna Benešov - ZDARMA | po 29.4 | |
Výdejní místa | ||
WEDO Pobočky, AlzaBox | 59 Kč | út 30.4 |
Balíkovna | 79 Kč | út 30.4 |
Zásilkovna | 69 Kč | út 30.4 |
Česká pošta - Balík Na poštu | 99 Kč | út 30.4 |
Zásilkovna SK | 95 Kč | čt 2.5 |
Dodání na adresu v ČR | ||
Stažení online | 0 Kč | po 29.4 |
WEDO doručení na adresu | 65 Kč | út 30.4 |
Zásilkovna - domů | 99 Kč | út 30.4 |
Česká pošta - Balík Do ruky | 119 Kč | út 30.4 |
Zásilkovna SK - domů | 139 Kč | čt 2.5 |
Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.
Kniha Zelené potraviny - Když jídlo je naším lékem přináší obsáhlý, ale čtivý přehled vědecky potvrzených účinků nejznámějších zelených potravin: mladého ječmene, mladé pšenice, alfalfy, chlorely, spiruliny, mořských řas i vybraných druhů zeleniny.
Dozvíte se v ní i to, jak zelené potraviny užívat při konkrétních zdravotních potíží, jak je pěstovat a zpracovávat, jak se vyznat v nabídce potravních doplňků a řadu dalších zajímavých informací.
Zelené potraviny, neboli výhonky obilovin, luštěnin a jednobuněčné řasy představují revoluci v péči o zdraví. Obsahují totiž nejen rostlinné barvivo chlorofyl, které má unikátní regenerační, protizánětlivé, hojivé a deodorační účinky, ale také většinu nezbytných vitaminů a minerálů, esenciální aminokyseliny, aktivní enzymy a další živiny v ideálních vzájemných poměrech. Díky tomu se vyznačují zcela unikátními účinky na lidské zdraví.
EAN | 9788025445907 |
---|---|
ISBN | 978-80-254-4590-7 |
Rozměry | 210 x 150 x 8 mm |
Datum vydání | 01. 11. 2011 |
Vazba | brožovaná vazba |
Počet stran: | 120 |
Nakladatelství: | Ratio |
Jazyk: | česky |
© 2024 Knihkupectví Daniela