Nalezené produkty
Nalezené kategorie
Nalezení autoři
Nalezené články: 140
Košík
je prázdný
je prázdný
Zvěřina - Jak na to
Matthias F. Mangold
Cena v prodejně:
199 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-20 Kč
179 Kč
U dodavatele
90-100ks na objednávku.
V prodejně do 5 dnů
K vyzvednutí pá 2.1 13:00
Odesíláme do 5 dnů
od 59 Kč, dodání po 5.1
Kdy můžu zboží mít?
Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.
Osobní odběr | ||
| Prodejna Benešov - ZDARMA | pá 2.1 | |
Výdejní místa | ||
| One Box, One Point | 59 Kč | po 5.1 |
| Zásilkovna | 69 Kč | po 5.1 |
| Zásilkovna SK | 95 Kč | út 6.1 |
Dodání na adresu v ČR | ||
| Stažení online | 0 Kč | pá 2.1 |
| One Curier | 65 Kč | po 5.1 |
| Zásilkovna - domů | 99 Kč | po 5.1 |
| Zásilkovna SK - domů | 139 Kč | út 6.1 |
Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.
Vaření ze zvěřiny už dávno není výsadou myslivců. Dnes se dá jelení, srnčí či kančí maso sehnat třeba online. Zvěřina je totiž velmi ekologické maso: zvěř žije ve volné přírodě, konzumuje jen to, co jí chutná. Maso je libové a neobsahuje stresové hormony. A příprava zvěřiny vůbec není tak složitá, jak byste si možná představovali. Tato kuchařka kromě klasických a moderních receptů nabízí i důležité tipy a triky. Kromě pečení představí i přípravu trhaného masa, burgerů či wrapů, nezapomíná ani na silný zvěřinový vývar.
| EAN | 9788075412553 |
|---|---|
| ISBN | 978-80-7541-255-3 |
| Rozměry | 200 x 166 x 8 mm |
| Hmotnost | 176 |
| Datum vydání | 06. 09. 2022 |
| Vazba | brožovaná vazba |
| Počet stran: | 64 |
| Nakladatelství: | Jan Vaut s.r.o. |
| Jazyk: | česky |
© 2025 Knihkupectví Daniela