Nalezené produkty
Nalezené kategorie
Nalezení autoři
Nalezené články: 140
Košík
je prázdný
je prázdný
Zvěřina - Jak na to
Matthias F. Mangold
Cena v prodejně:
199 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-20 Kč
179 Kč
U dodavatele
140-150ks na objednávku.
V prodejně do 1 dne
K vyzvednutí zítra 13:00
Odesíláme do 1 dne
od 59 Kč, dodání čt 2.5
Kdy můžu zboží mít?
Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.
Osobní odběr | ||
Prodejna Benešov - ZDARMA | zítra | |
Výdejní místa | ||
WEDO Pobočky, AlzaBox | 59 Kč | čt 2.5 |
Balíkovna | 79 Kč | čt 2.5 |
Zásilkovna | 69 Kč | čt 2.5 |
Česká pošta - Balík Na poštu | 99 Kč | čt 2.5 |
Zásilkovna SK | 95 Kč | pá 3.5 |
Dodání na adresu v ČR | ||
Stažení online | 0 Kč | zítra |
WEDO doručení na adresu | 65 Kč | čt 2.5 |
Zásilkovna - domů | 99 Kč | čt 2.5 |
Česká pošta - Balík Do ruky | 119 Kč | čt 2.5 |
Zásilkovna SK - domů | 139 Kč | pá 3.5 |
Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.
Vaření ze zvěřiny už dávno není výsadou myslivců. Dnes se dá jelení, srnčí či kančí maso sehnat třeba online. Zvěřina je totiž velmi ekologické maso: zvěř žije ve volné přírodě, konzumuje jen to, co jí chutná. Maso je libové a neobsahuje stresové hormony. A příprava zvěřiny vůbec není tak složitá, jak byste si možná představovali. Tato kuchařka kromě klasických a moderních receptů nabízí i důležité tipy a triky. Kromě pečení představí i přípravu trhaného masa, burgerů či wrapů, nezapomíná ani na silný zvěřinový vývar.
EAN | 9788075412553 |
---|---|
ISBN | 978-80-7541-255-3 |
Rozměry | 200 x 166 x 8 mm |
Hmotnost | 176 |
Datum vydání | 06. 09. 2022 |
Vazba | brožovaná vazba |
Počet stran: | 64 |
Nakladatelství: | Jan Vaut s.r.o. |
Jazyk: | česky |
Další knihy od autora Matthias F. Mangold
© 2024 Knihkupectví Daniela