Nalezené produkty
Nalezené kategorie
Nalezení autoři
Nalezené články: 140
je prázdný
Gastronomie
Miroslav Fišeravybrané kapitoly
10-20ks na objednávku.
K vyzvednutí po 8.12 13:00
od 59 Kč, dodání út 9.12
Kdy můžu zboží mít?
Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.
Osobní odběr | ||
| Prodejna Benešov - ZDARMA | po 8.12 | |
Výdejní místa | ||
| One Box, One Point | 59 Kč | út 9.12 |
| Zásilkovna | 69 Kč | út 9.12 |
| Zásilkovna SK | 95 Kč | st 10.12 |
Dodání na adresu v ČR | ||
| Stažení online | 0 Kč | po 8.12 |
| One Curier | 65 Kč | út 9.12 |
| Zásilkovna - domů | 99 Kč | út 9.12 |
| Zásilkovna SK - domů | 139 Kč | st 10.12 |
Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.
Obsah této knihy je zaměřen na vývoj, základy a současné trendy v gastronomii. Vhodným způsobem jsou uvedeny vybrané potravinářské komodity, popsány stravovací návyky mladistvých, bezpečnost potravin v gastronomii, způsoby dopravy související s gastronomií, hotelnictvím a cestovním ruchem a nakonec využití statistických metod v gastronomii.
Kniha obsahuje kapitolu 10 Bezpečnosť potravín v gastronómii od slovenského autora Jozefa Goliana a tato kapitola je uvedena ve slovenském jazyce.
| EAN | 9788086380780 |
|---|---|
| ISBN | 978-80-86380-78-0 |
| Rozměry | 237 x 167 x 18 mm |
| Datum vydání | 01. 05. 2017 |
| Vazba | pevná vazba |
| Počet stran: | 300 |
| Nakladatelství: | 2THETA |
| Jazyk: | česky |
© 2025 Knihkupectví Daniela