Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Jak funguje jídlo: Co jíme, když jíme

neuveden
Cena v prodejně: 399 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-40
359

U dodavatele

90-100ks na objednávku.

V prodejně do 2 dnů

K vyzvednutí út 2.4 13:00

Odesíláme do 2 dnů

od 59 Kč, dodání st 3.4

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMAút 2.4

Výdejní místa

WEDO Pobočky, AlzaBox59 Kčst 3.4
Balíkovna79 Kčst 3.4
Zásilkovna69 Kčst 3.4
Česká pošta - Balík Na poštu99 Kčst 3.4
Zásilkovna SK95 Kččt 4.4

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčút 2.4
WEDO doručení na adresu65 Kčst 3.4
Zásilkovna - domů99 Kčst 3.4
Česká pošta - Balík Do ruky119 Kčst 3.4
Zásilkovna SK - domů139 Kččt 4.4

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Srozumitelný, přehledný průvodce fakty o potravinách a výživě. Přibližuje klíčové koncepce o jídle a zabývá se různými teoriemi, které potraviny nám prospívají a které ne. Graficky poutavě upravená publikace zkoumá to dobré, to špatné i to matoucí o potravinách, probírá i trendy ve výživě. Přečtěte si, co jsou to antioxidanty, zjistěte, co s vaším tělem udělají superpotraviny, poučte se, proč je nebezpečné znovu ohřívat rýži.

Kniha pokrývá širokou škálu témat, od diet k nesnášenlivosti lepku a vyvrací řadu běžných mýtů o jídle. Vysvětluje, jaké jsou zásady dobré výživy, probírá jednotlivé skupiny potravin, srovnává organické a průmyslově zpracované potraviny. Sleduje historii výroby potravin a organického zemědělství, způsob dopravy potravin, vysvětluje i to, co znamená doporučené datum spotřeby. Kniha je poutavým průvodcem čtenáře, pomůže mu pochopit skryté biologické účinky běžných potravin pomocí vědeckého rozboru a odhalí sílu různých druhů jídla a pití.

EAN9788075495853
ISBN978-80-7549-585-3
Rozměry241 x 205 x 27 mm
Hmotnost938
Datum vydání06. 04. 2018
Vazbapevná vazba
Počet stran:256
Nakladatelství:Esence
Jazyk:česky