Nalezené produkty
Nalezené kategorie
Nalezení autoři
Nalezené články: 140
Košík
je prázdný
je prázdný
Pohostinství & gastronomie 2
neuveden
Cena v prodejně:
Cena při objednávce v e-shopu:
-0 Kč
274 Kč
U dodavatele
20-30ks na objednávku.
V prodejně do 1 dne
K vyzvednutí út 9.12 13:00
Odesíláme do 1 dne
od 59 Kč, dodání st 10.12
Kdy můžu zboží mít?
Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.
Osobní odběr | ||
| Prodejna Benešov - ZDARMA | út 9.12 | |
Výdejní místa | ||
| One Box, One Point | 59 Kč | st 10.12 |
| Zásilkovna | 69 Kč | st 10.12 |
| Zásilkovna SK | 95 Kč | čt 11.12 |
Dodání na adresu v ČR | ||
| Stažení online | 0 Kč | út 9.12 |
| One Curier | 65 Kč | st 10.12 |
| Zásilkovna - domů | 99 Kč | st 10.12 |
| Zásilkovna SK - domů | 139 Kč | čt 11.12 |
Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.
2. díl z moderní pětidílné učebnicové řady Pohostinství a gastronomie je určen pro učňovský obor kuchař-číšník i pro hotelové školy. Je plně v souladu s platným RVP pro odborný předmět Technologie přípravy pokrmů. Rozdělen je do 10 tematických celků od bezpečnosti práce a správného skladování potravin přes základní techniky v kuchyni (vaření, dušení, pečení nebo smažení) až po význam i kritiku konveniencí. Důraz klade na nové trendy ve stravování, alternativní způsoby ve výživě i odraz zdravého životního stylu v gastronomii.
| EAN | 9788077031929 |
|---|---|
| ISBN | 978-80-7703-192-9 |
| Rozměry | 297 x 187 x 10 mm |
| Hmotnost | 676 |
| Datum vydání | 01. 08. 2025 |
| Vazba | brožovaná vazba |
| Počet stran: | 180 |
| Nakladatelství: | TAKTIK |
| Jazyk: | česky |
© 2025 Knihkupectví Daniela