Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

The Best of Apetit IV. - Česko & Slovensko

neuveden
Cena v prodejně: 549 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-55
494

U dodavatele

110-120ks na objednávku.

V prodejně do 1 dne

K vyzvednutí zítra 13:00

Odesíláme do 1 dne

od 59 Kč, dodání pá 26.4

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMAzítra

Výdejní místa

WEDO Pobočky, AlzaBox59 Kčpá 26.4
Balíkovna79 Kčpá 26.4
Zásilkovna69 Kčpá 26.4
Česká pošta - Balík Na poštu99 Kčpá 26.4
Zásilkovna SK95 Kčpo 29.4

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčzítra
WEDO doručení na adresu65 Kčpá 26.4
Zásilkovna - domů99 Kčpá 26.4
Česká pošta - Balík Do ruky119 Kčpá 26.4
Zásilkovna SK - domů139 Kčpo 29.4

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Oslavujete stejně jako my v redakci Apetitu nejraději dobrým jídlem? Tak využijte 100. výročí založení Československa hostinou z toho nejlepšího, co společná historie nabízí. V naší nové kuchařce najdete přes 160 receptů. Začínáme v časech první republiky, kterou považujeme za zlatý věk české kuchyně, následují jídla z období před listopadem, kdy jen um a tvořivost maminek a babiček dokázaly zastřít, že regály obchodů zejí prázdnotou, a i přes zoufalý sortiment obchodů se na domácích stolech objevovalo víc než jen tehdy rozšířené UHO. Posledním střípkem z historie jsou recepty 21. století, v nichž ožívají polozapomenuté suroviny i receptury ve svěžích nových kombinacích inspirovaných kuchyněmi celého světa. K tomu jsme ještě přidali výlet na venkov, kde to voní prázdninami a babiččinými koláči, a cestu do města, v němž se snoubí elegantní styl s rychlým tempem, a tak tu najdete recepty na neděli i všední den. Vařte, pečte a slavte s námi!
EAN9788087575871
ISBN978-80-87575-87-1
Rozměry277 x 212 x 21 mm
Hmotnost1256
Datum vydání12. 11. 2018
Vazbapevná vazba
Počet stran:236
Nakladatelství:APETIT
Jazyk:česky