Oblíbené (0)

Dny dopravy zdarma jdou zde. Nakupte za více než 300,- Kč a dopravu hradíme za Vás! Akce platí do 15.11. 23:59 hodin.

Košík
je prázdný
Novinka!
The Best of Apetit IV. - Česko & Slovensko

The Best of Apetit IV. - Česko & Slovensko

neuveden
Cena v prodejně: 499 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-50
449

Skladem u dodavatele Odesíláme do 2 dní V prodejně do 2 dní

Oslavujete stejně jako my v redakci Apetitu nejraději dobrým jídlem? Tak využijte 100. výročí založení Československa hostinou z toho nejlepšího, co společná historie nabízí. V naší nové kuchařce najdete přes 160 receptů. Začínáme v časech první republiky, kterou považujeme za zlatý věk české kuchyně, následují jídla z období před listopadem, kdy jen um a tvořivost maminek a babiček dokázaly zastřít, že regály obchodů zejí prázdnotou, a i přes zoufalý sortiment obchodů se na domácích stolech objevovalo víc než jen tehdy rozšířené UHO. Posledním střípkem z historie jsou recepty 21. století, v nichž ožívají polozapomenuté suroviny i receptury ve svěžích nových kombinacích inspirovaných kuchyněmi celého světa. K tomu jsme ještě přidali výlet na venkov, kde to voní prázdninami a babiččinými koláči, a cestu do města, v němž se snoubí elegantní styl s rychlým tempem, a tak tu najdete recepty na neděli i všední den. Vařte, pečte a slavte s námi!
EAN9788087575871
ISBN978-80-87575-87-1
Rozměry280,0x214,0x24,0
Datum vydání2018-11-12
VazbaVázaný
Počet stran:236
Nakladatelství:APETIT