Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Bakteriální perzistence vůči antibiotikům

Oto Melter
Cena v prodejně: 240 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-24
216

U dodavatele

poslední kusy na objednávku.

V prodejně do 5 dnů

K vyzvednutí po 15.12 13:00

Odesíláme do 5 dnů

od 59 Kč, dodání út 16.12

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMApo 15.12

Výdejní místa

One Box, One Point59 Kčút 16.12
Zásilkovna69 Kčút 16.12
Zásilkovna SK95 Kčst 17.12

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčpo 15.12
One Curier65 Kčút 16.12
Zásilkovna - domů99 Kčút 16.12
Zásilkovna SK - domů139 Kčst 17.12

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Bakteriální perzistence vůči antibiotikům znamená odolnost malé části bakteriální populace vůči účinkům antibiotik. Od bakteriální rezistence se liší tím, že není podmíněna přítomností genů rezistence, ale vzniká v bakteriální populaci spontánně nebo indukovaně. Ambicí přehledné monografie je poskytnout základní informace o fenoménu bakteriální perzistence vůči antibiotikům zejména mikrobiologům, infekcionistům, ale i jiným odborníkům, kteří používají antimikrobiální látky.
EAN9788024649184
ISBN9788024649184
Rozměry196 x 121 x 21 mm
Hmotnost128
Datum vydání24. 08. 2021
Vazbabrožovaná vazba
Počet stran:102
Nakladatelství:Karolinum
Jazyk:česky