Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Špalda a ječmen ve zdravé kuchyni

Pavla Momčilová
Cena v prodejně: 129 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-13
116

U dodavatele

40-50ks na objednávku.

V prodejně do 5 dnů

K vyzvednutí po 22.12 13:00

Odesíláme do 5 dnů

od 59 Kč, dodání út 23.12

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMApo 22.12

Výdejní místa

One Box, One Point59 Kčút 23.12
Zásilkovna69 Kčút 23.12
Zásilkovna SK95 Kčpo 29.12

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčpo 22.12
One Curier65 Kčút 23.12
Zásilkovna - domů99 Kčút 23.12
Zásilkovna SK - domů139 Kčpo 29.12

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Obilná zrna a obilné produkty jsou odpradávna významnou součástí každodenní výživy člověka. V obilí jsou obsaženy látky, které jsou nenahraditelným zdrojem energie pro činnost a růst lidského organismu v každém věkovém úseku života. Tato brožurka vám nabízí základní informace o obilných zrnech a jejich druzích, o jejich zpracování v moderní české kuchyni a seskupuje spoustu starých i nových receptů na chutná a zároveň zdravá jídla ze špaldy a ječmene.
EAN9788085936445
ISBN80-85936-44-5
Rozměry230 x 160 x 8 mm
Hmotnost230
Datum vydání01. 01. 2003
Vazbabrožovaná vazba
Počet stran:116
Nakladatelství:Medica Publishing
Jazyk:česky