Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Cocina checa

Petr Sýkora
Cena v prodejně: 299 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-30
269

U dodavatele

20-30ks na objednávku.

V prodejně do 1 dne

K vyzvednutí po 22.4 13:00

Odesíláme do 1 dne

od 59 Kč, dodání út 23.4

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMApo 22.4

Výdejní místa

WEDO Pobočky, AlzaBox59 Kčút 23.4
Balíkovna79 Kčút 23.4
Zásilkovna69 Kčút 23.4
Česká pošta - Balík Na poštu99 Kčút 23.4
Zásilkovna SK95 Kčst 24.4

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčpo 22.4
WEDO doručení na adresu65 Kčút 23.4
Zásilkovna - domů99 Kčút 23.4
Česká pošta - Balík Do ruky119 Kčút 23.4
Zásilkovna SK - domů139 Kčst 24.4

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Los checos siempre comían con muchas ganas. Las mujeres checas han adquirido fama como excelentes cocineras, ya que su “arte” se basa en recetas tradicionales, ingredientes auténticos y métodos verificados que se heredaban en las familias de generación en generación. Los platos como “kulajda”, solomillo asado en salsa de crema, tortilla a la checa o bollos se preparan tanto en hogares checos como en los restaurantes más distinguidos de todo el país. Gracias a ello se pueden convencer de la calidad de la cocina tradicional checa también los turistas extranjeros. Y para los que ya no pueden vivir sin la cocina checa hemos preparado este libro.

EAN9788074282843
ISBN978-80-7428-284-3
Rozměry188 x 140 x 18 mm
Hmotnost370
Datum vydání01. 06. 2016
Vazbapevná vazba
Počet stran:160
Nakladatelství:Plot
Jazyk:španělsky