Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Domácí sýry, 2. rozšířené vydání

Petra Rubášová

Návody na výrobu a zajímavé recepty – naše i zahraniční

Cena v prodejně: 299 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-30
269

Skladem (1ks)

dalších 250-260ks na objednávku.

Dostupné v prodejně

K vyzvednutí po 29.12

Odesíláme obratem

od 59 Kč, dodání út 30.12

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMApo 29.12

Výdejní místa

One Box, One Point59 Kčút 30.12
Zásilkovna69 Kčút 30.12
Zásilkovna SK95 Kččt 1.1

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčpo 29.12
One Curier65 Kčút 30.12
Zásilkovna - domů99 Kčút 30.12
Zásilkovna SK - domů139 Kččt 1.1

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Podle této knihy se naučíte vyrábět mnoho druhů domácích sýrů. Nepotřebujete vlastní krávy, kozy ani ovce, nemusíte bydlet na statku. Stačí se jen řídit pokyny zkušené autorky, sehnat si doporučované pomůcky a přísady a pečlivě dodržovat postupy. Vyrobíte si sýry jak s českou tradicí, tak i sýry zahraničního původu, dozvíte se, kam můžete v Evropě vyrazit na statky se sýrovou turistikou, a naleznete zde hodně zajímavých receptů, v nichž uplatníte své sýrové výrobky. Vše je doplněno názornými fotografiemi.
EAN9788026442943
Rozměry167 x 225 mm
Datum vydání19. 07. 2022
Vazbabrožovaná vazba
Počet stran:160
Nakladatelství:BM
Jazyk:česky