Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Proč se klepou řízky

Vladimír Mikeš;Václav Johanus

Chemie v kuchyni

Cena v prodejně: 298 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-30
268

U dodavatele

310-320ks na objednávku.

V prodejně do 5 dnů

K vyzvednutí pá 2.1 13:00

Odesíláme do 5 dnů

od 59 Kč, dodání po 5.1

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMApá 2.1

Výdejní místa

One Box, One Point59 Kčpo 5.1
Zásilkovna69 Kčpo 5.1
Zásilkovna SK95 Kčút 6.1

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčpá 2.1
One Curier65 Kčpo 5.1
Zásilkovna - domů99 Kčpo 5.1
Zásilkovna SK - domů139 Kčút 6.1

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Příprava jídla a jeho konzumace je pro většinu z nás oblíbenou činností. Ne nadarmo vychází neustále velké množství nejrůznějších kuchařských knih plných tradičních či experimentálních receptů. Vaření je však především chemický proces, a má proto s chemií mnoho společného. V knize žádné nové recepty nenajdete, zato se dozvíte o potravinách spoustu zajímavostí – od jejich chemického složení pres důvod klepání řízku až po to, proč si červ vybere vždy to nejkrásnější jablko. Nemalý prostor je věnován také nejrůznějším chemickým látkám (lidově zvaným „éčka“), které se do potravin přidávají. Autor, profesor biochemie, je neobhajuje, ale uvádí na pravou míru některé názory na jejich přehnanou nebezpečnost.
EAN9788076750869
Rozměry210 x 145 x 18 mm
Hmotnost362
Datum vydání14. 02. 2023
Vazbabrožovaná vazba
Počet stran:184
Nakladatelství:Dokon
Jazyk:česky