Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Restaurant Evropa

aneb Gurmánský výlet napříč starým kontinentem

Cena v prodejně: 349.00 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-15%
296

Skladem u dodavatele Odesíláme do 2 dnů V prodejně do 2 dnů

S novou knihou z edice Apetit na cestách procestujete Evropu křížem krážem. Nabízíme v ní víc než 150 receptů z 29 zemí. Všechny jsme je vyzkoušeli a uvařili v redakční kuchyni časopisu Apetit. Kniha je rozdělena do šesti kapitol podle jednotlivých částí Evropy – najdete v ní recepty ze staré dobré Anglie (roastbeef, fish and chips, typicky anglickou snídani), ale i skotská vejce nebo irský hrnec. Kapitola Pod jižním sluncem nabídnce to nejlepší z Itálie, Španělska a Portugalska, jedna celá kapitola je věnována balkánské nebo skandinávské kuchyni. Do kuchařky jsme zařadili i největší francouzské hity (lotrinský koláč, galetky, hovězí po burgundsku), , ale také recepty na belgické wafle nebo švýcarské fondue. Oblíbené pokrmy maďarské, slovenské a rakouské kuchyně pak najdete v kapitole c. a k. nostalgie.

Kapitoly:
c. a k. nostalgie
Pod jižním sluncem
Prostě Balkán
V ráji sýrařů a labužníků
Za kanálem La Manche
Od moře k moři

EAN9788087575819
ISBN978-80-87575-81-9
Rozměry245,0×215,0×18,0
Datum vydání2017-09-04
VazbaPevná bez přebalu matná
Počet stran:168
Nakladatelství:APETIT
Letní dny dopravy zdarma jsou zde. Nakupte ve dnech 20. - 22.8. nad 300,- Kč a dopravu hradíme my!