Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Restaurant Evropa

aneb Gurmánský výlet napříč starým kontinentem

Cena v prodejně: 399 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-40
359

U dodavatele

30-40ks na objednávku.

V prodejně do 5 dnů

K vyzvednutí út 6.1 13:00

Odesíláme do 5 dnů

od 59 Kč, dodání st 7.1

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMAút 6.1

Výdejní místa

One Box, One Point59 Kčst 7.1
Zásilkovna69 Kčst 7.1
Zásilkovna SK95 Kččt 8.1

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčút 6.1
One Curier65 Kčst 7.1
Zásilkovna - domů99 Kčst 7.1
Zásilkovna SK - domů139 Kččt 8.1

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

S novou knihou z edice Apetit na cestách procestujete Evropu křížem krážem. Nabízíme v ní víc než 150 receptů z 29 zemí. Všechny jsme je vyzkoušeli a uvařili v redakční kuchyni časopisu Apetit. Kniha je rozdělena do šesti kapitol podle jednotlivých částí Evropy – najdete v ní recepty ze staré dobré Anglie (roastbeef, fish and chips, typicky anglickou snídani), ale i skotská vejce nebo irský hrnec. Kapitola Pod jižním sluncem nabídnce to nejlepší z Itálie, Španělska a Portugalska, jedna celá kapitola je věnována balkánské nebo skandinávské kuchyni. Do kuchařky jsme zařadili i největší francouzské hity (lotrinský koláč, galetky, hovězí po burgundsku), , ale také recepty na belgické wafle nebo švýcarské fondue. Oblíbené pokrmy maďarské, slovenské a rakouské kuchyně pak najdete v kapitole c. a k. nostalgie.

Kapitoly:
c. a k. nostalgie
Pod jižním sluncem
Prostě Balkán
V ráji sýrařů a labužníků
Za kanálem La Manche
Od moře k moři

EAN9788087575819
ISBN978-80-87575-81-9
Rozměry245 x 215 x 18 mm
Hmotnost824
Datum vydání01. 09. 2017
Vazbapevná vazba
Počet stran:168
Nakladatelství:APETIT
Jazyk:česky