Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Jak na cukrovku

Richard J. Bernstein

kompletní průvodce k dosažení normálních hodnot glykemie

Cena v prodejně: 480 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-48
432

U dodavatele

30-40ks na objednávku.

V prodejně do 5 dnů

K vyzvednutí po 15.12 13:00

Odesíláme do 5 dnů

od 59 Kč, dodání út 16.12

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMApo 15.12

Výdejní místa

One Box, One Point59 Kčút 16.12
Zásilkovna69 Kčút 16.12
Zásilkovna SK95 Kčst 17.12

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčpo 15.12
One Curier65 Kčút 16.12
Zásilkovna - domů99 Kčút 16.12
Zásilkovna SK - domů139 Kčst 17.12

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Unikátní publikace jednoho ze světově nejuznávanějších odborníků na cukrovku a průkopníků moderní léčby tohoto onemocnění.
Přináší mimo jiné detaily o různých typech cukrovky, návody na normalizaci hladin glykemie, informace o prevenci a zvrácení komplikací způsobených cukrovkou, podrobné postupy ke stanovení léčebného plánu, detaily o různých typech inzulinů, souvislosti cukrovky a jiných onemocnění či infekcí a řadu dalších praktických informací souvisejících s cukrovkou a její léčbou včetně osmi desítek receptů na nízkosacharidová jídla.
Kniha je považována za jednu z nejlepších publikací o cukrovce, která byla napsána. Zároveň ji lze číst i jako fascinující příběh o vývoji léčby tohoto onemocnění. Přestože neobsahuje některé současné léky a postupy v léčbě diabetu, je nabitá řadou znalostí i praktických dovedností, které nikdy nezestárnou, dokud lidé nevyvinou metodu, jak zabránit vzniku jakéhokoliv typu cukrovky.
EAN9788090890169
ISBN9788090890169
Rozměry230 x 160 x 0 mm
Datum vydání12. 09. 2025
Vazbabrožovaná vazba
Počet stran:549
Nakladatelství:Altenberg
Jazyk:česky