Nalezené produkty
Nalezené kategorie
Nalezení autoři
Nalezené články: 140
Košík
je prázdný
je prázdný
Sila prírodnej fermentácie
Sandor Ellix KatzObjavte jedinečné kúzlo kvasených potravín
Cena v prodejně:
420 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-42 Kč
378 Kč
U dodavatele
5-10ks na objednávku.
V prodejně do 1 dne
K vyzvednutí čt 2.5 13:00
Odesíláme do 1 dne
od 59 Kč, dodání pá 3.5
Kdy můžu zboží mít?
Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.
Osobní odběr | ||
Prodejna Benešov - ZDARMA | čt 2.5 | |
Výdejní místa | ||
WEDO Pobočky, AlzaBox | 59 Kč | pá 3.5 |
Balíkovna | 79 Kč | pá 3.5 |
Zásilkovna | 69 Kč | pá 3.5 |
Česká pošta - Balík Na poštu | 99 Kč | pá 3.5 |
Zásilkovna SK | 95 Kč | po 6.5 |
Dodání na adresu v ČR | ||
Stažení online | 0 Kč | čt 2.5 |
WEDO doručení na adresu | 65 Kč | pá 3.5 |
Zásilkovna - domů | 99 Kč | pá 3.5 |
Česká pošta - Balík Do ruky | 119 Kč | pá 3.5 |
Zásilkovna SK - domů | 139 Kč | po 6.5 |
Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.
Medzinárodný bestseller Sila prírodnej fermentácie, podrobne skúmajúci kulinárske kúzlo kvasených potravín, vás zavedie do ich rozmanitého sveta a ponúkne vám jednoduché recepty na výživné, liečivé a lahodné jedlá. Kniha je oslavou prírodného bohatstva, ktorého chuť a prospešné látky si ľudstvo vychutnáva už celé tisícročia a ktoré sa môže stať aj súčasťou vášho jedálneho lístka. Autor opisuje domácu prípravu kyslomliečnych produktov, predstavuje základné postupy výroby syrov, venuje sa kláskovému pečivu, strukovinám a poukazuje na bohatú variabilitu prípravy kyslej kapusty a inej nakladanej zeleniny. Často sa počas svojho rozprávania pristaví pri tradíciách rôznych svetových kultúr. V knihe nechýbajú ani skutočne jednoduché techniky na domácu výrobu piva, vína a octu spolu s receptami na cider, medovinu ci šumivé víno. Vďaka autorovmu jedinečnému štýlu, v ktorom sa recepty miešajú s historkami a exkurziami z celého sveta spolu s úvahami o fermentácii ako nástroji spoločenskej zmeny, je táto kniha jedným z celosvetovo najúspešnejších titulov o fermentovaných potravinách.
EAN | 9788080902018 |
---|---|
ISBN | 978-80-8090-201-8 |
Rozměry | 207 x 146 x 20 mm |
Datum vydání | 01. 08. 2021 |
Vazba | brožovaná vazba |
Počet stran: | 256 |
Nakladatelství: | Alferia |
Jazyk: | slovensky |
Další knihy od autora Sandor Ellix Katz
© 2024 Knihkupectví Daniela