Nalezené produkty
Nalezené kategorie
Nalezení autoři
Nalezené články: 140
je prázdný
Osm chutí Asie
Shahaf ShabtaySaSaZu Prague
10-20ks na objednávku.
K vyzvednutí zítra 13:00
od 59 Kč, dodání po 6.5
Kdy můžu zboží mít?
Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.
Osobní odběr | ||
Prodejna Benešov - ZDARMA | zítra | |
Výdejní místa | ||
WEDO Pobočky, AlzaBox | 59 Kč | po 6.5 |
Balíkovna | 79 Kč | po 6.5 |
Zásilkovna | 69 Kč | po 6.5 |
Česká pošta - Balík Na poštu | 99 Kč | po 6.5 |
Zásilkovna SK | 95 Kč | út 7.5 |
Dodání na adresu v ČR | ||
Stažení online | 0 Kč | zítra |
WEDO doručení na adresu | 65 Kč | po 6.5 |
Zásilkovna - domů | 99 Kč | po 6.5 |
Česká pošta - Balík Do ruky | 119 Kč | po 6.5 |
Zásilkovna SK - domů | 139 Kč | út 7.5 |
Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.
Shahaf Shabtay, šéfkuchař oblíbené pražské restaurace SaSaZu, strávil objevováním kouzla asijské kuchyně mnoho let. Nyní spojil síly s nakladatelstvím Smart Press, aby se v knize Osm chutí Asie podělil nejen o recepty a postupy, které si během svých studií a cest osvojil, ale zejména o příběhy plné vášně a dobrodružství, které se za nimi skrývají. Jídla, která vám spolu se svým týmem v této kuchařce představí, můžete znát z menu SaSaZu, ti zcestovalejší možná i ze zemí jejich původu – z jihovýchodní Asie, Vietnamu, Kambodže, Singapuru. A v těchto zemích se můžete ocitnout i vy, stačí nakoupit suroviny, obléknout si zástěru a trochu si při vaření hrát. Asijská kuchyně totiž není nic, čeho je třeba se bát, ba naopak! Nevyžaduje precizní vážení ingrediencí ani přesné postupy, vše si můžete upravit podle chuti a nápadu. Recepty jsou přizpůsobeny českým podmínkám a všechny používané suroviny jsou zde k dostání – v knize dokonce najdete i tipy a doporučení, kde si je objednat či kam se pro ně vypravit.
Kniha je členěna do osmi kapitol, z nichž každá je věnována jedné typické asijské surovině: kokosu, zázvoru a galangalu, citronu a citronové trávě, čaji, sezamu, rýži, banánu a chilli. Tyto ingredience jsou použity v receptech na saláty, polévky či hlavní jídla, ale můžete se těšit i na dezerty, nápoje i další návrhy na jejich využití (např. kokosový krém na ruce). Každý recept je navíc doplněn fotografií.Kniha také přináší spoustu informací ze zákulisí výjimečné restaurace, vypravíte se s ní na výlet do Asie či do pražské vietnamské tržnice SAPA a seznámíte se i s těmi, kteří pomohli celý koncept SaSaZu vytvořit. Kniha obsahuje 52 receptů.
Shahaf Shabtay
- Jeden z 5 nejlepších šéfkuchařů v ČR dle magazínu Týden (2011)
SaSaZu pod Shahafovým vedením
- Ocenění Michelin Bib Gourmand (2012, 2011, 2010)
- Nejlepší mezinárodní restaurace v ČR dle časopisu Euro (2011)
- Nejlepší (2011), 2. nejlepší (2012) a jedna z 10 nejlepších restaurací v ČR (2010) dle Hospodářských novin
- Nejlepší asijská restaurace v Praze dle Prague Post (2011, 2010)
- Jedna z Top 10 restaurací dle Maurerova výběru Grand Restaurant (2009)
- Certificate of Excellence portálu Trip Advisor (2011)
EAN | 9788087049549 |
---|---|
ISBN | 978-80-87049-54-9 |
Rozměry | 210 x 260 x 10 mm |
Hmotnost | 906 |
Datum vydání | 01. 10. 2012 |
Vazba | pevná vazba |
Počet stran: | 180 |
Nakladatelství: | Smart Press |
Jazyk: | česky |
© 2024 Knihkupectví Daniela