Oblíbené (0)
Košík
je prázdný
slovensky

Technológia pre 1.ročník UO mäsiar

Cena v prodejně: 841 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-51
790

U dodavatele

poslední kusy na objednávku.

V prodejně do 1 dne

K vyzvednutí po 29.4 13:00

Odesíláme do 1 dne

od 59 Kč, dodání út 30.4

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMApo 29.4

Výdejní místa

WEDO Pobočky, AlzaBox59 Kčút 30.4
Balíkovna79 Kčút 30.4
Zásilkovna69 Kčút 30.4
Česká pošta - Balík Na poštu99 Kčút 30.4
Zásilkovna SK95 Kččt 2.5

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčpo 29.4
WEDO doručení na adresu65 Kčút 30.4
Zásilkovna - domů99 Kčút 30.4
Česká pošta - Balík Do ruky119 Kčút 30.4
Zásilkovna SK - domů139 Kččt 2.5

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Učebnica sa zameriava na teoretické základy, niektoré princípy výroby a technologické postupy používané v mäsovom priemysle. Učebnica oboznamuje so základnou surovinou, jej vlastnosťami a zložením, prípravou a nákupom jatočných zvierat a organizáciou mäsového priemyslu. Učebnica svojím grafickým spracovaním a vďaka bohatému obrazovému materiálu pomáha pri rýchlejšom osvojení si učiva.
EAN9788080917418
ISBN978-80-8091-741-8
Rozměry299 x 212 x 6 mm
Datum vydání01. 10. 2021
Vazbabrožovaná vazba
Počet stran:72
Nakladatelství:EXPOL PEDAGOGIKA
Jazyk:slovensky