Nalezené produkty
Nalezené kategorie
Nalezení autoři
Nalezené články: 140
Košík
je prázdný
je prázdný
Uchovávání úrody
Eva Hauserová;kol.Tradiční i nové způsoby, jak zachovat potraviny v chutném stavu přes zimu i déle
Cena v prodejně:
230 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-23 Kč
207 Kč
Skladem (2ks)
dalších 40-50ks na objednávku.
Dostupné v prodejně
K vyzvednutí dnes
Odesíláme obratem
od 59 Kč, dodání čt 2.5
Kdy můžu zboží mít?
Osobní odběr | ||
Prodejna Benešov - ZDARMA | dnes | |
Výdejní místa | ||
WEDO Pobočky, AlzaBox | 59 Kč | čt 2.5 |
Balíkovna | 79 Kč | čt 2.5 |
Zásilkovna | 69 Kč | čt 2.5 |
Česká pošta - Balík Na poštu | 99 Kč | čt 2.5 |
Zásilkovna SK | 95 Kč | pá 3.5 |
Dodání na adresu v ČR | ||
Stažení online | 0 Kč | čt 2.5 |
WEDO doručení na adresu | 65 Kč | čt 2.5 |
Zásilkovna - domů | 99 Kč | čt 2.5 |
Česká pošta - Balík Do ruky | 119 Kč | čt 2.5 |
Zásilkovna SK - domů | 139 Kč | pá 3.5 |
Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.
Příručka vás seznámí s tím, jak nejlépe uchovat úrodu ze zahrady i jídlo nasbírané ve volné přírodě s využitím obnovitelných zdrojů energie, a to různými metodami včetně polozapomenutých postupů našich babiček a prababiček. Zkušené autorky a jeden autor vás provedou správným skladováním, osvědčenými metodami jako zavařování a sušení, ale největší pozornost věnujeme různým typům kvašení.
Nechybí texty vysvětlující, jak to všechno souvisí s permakulturou (Katka Horáčková), jak porozumět procesům probíhajícím v jídle po mikrobiologické stránce (Eva Hauserová), a konečně v brožurce najdete řadu vynikajících, prověřených a chutných receptů (kolektiv kolem Permakultury CS).
EAN | 9788090795563 |
---|---|
ISBN | 9788090795563 |
Rozměry | 211 x 149 x 5 mm |
Datum vydání | 08. 09. 2023 |
Vazba | brožovaná vazba |
Počet stran: | 82 |
Nakladatelství: | Permakultura |
Jazyk: | česky |
© 2024 Knihkupectví Daniela