Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Uchovávání úrody

Eva Hauserová;kol.

Tradiční i nové způsoby, jak zachovat potraviny v chutném stavu přes zimu i déle

Cena v prodejně: 230 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-23
207

Skladem (2ks)

dalších 40-50ks na objednávku.

Dostupné v prodejně

K vyzvednutí dnes

Odesíláme obratem

od 59 Kč, dodání čt 2.5

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMAdnes

Výdejní místa

WEDO Pobočky, AlzaBox59 Kččt 2.5
Balíkovna79 Kččt 2.5
Zásilkovna69 Kččt 2.5
Česká pošta - Balík Na poštu99 Kččt 2.5
Zásilkovna SK95 Kčpá 3.5

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kččt 2.5
WEDO doručení na adresu65 Kččt 2.5
Zásilkovna - domů99 Kččt 2.5
Česká pošta - Balík Do ruky119 Kččt 2.5
Zásilkovna SK - domů139 Kčpá 3.5

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Příručka vás seznámí s tím, jak nejlépe uchovat úrodu ze zahrady i jídlo nasbírané ve volné přírodě s využitím obnovitelných zdrojů energie, a to různými metodami včetně polozapomenutých postupů našich babiček a prababiček. Zkušené autorky a jeden autor vás provedou správným skladováním, osvědčenými metodami jako zavařování a sušení, ale největší pozornost věnujeme různým typům kvašení. Nechybí texty vysvětlující, jak to všechno souvisí s permakulturou (Katka Horáčková), jak porozumět procesům probíhajícím v jídle po mikrobiologické stránce (Eva Hauserová), a konečně v brožurce najdete řadu vynikajících, prověřených a chutných receptů (kolektiv kolem Permakultury CS).
EAN9788090795563
ISBN9788090795563
Rozměry211 x 149 x 5 mm
Datum vydání08. 09. 2023
Vazbabrožovaná vazba
Počet stran:82
Nakladatelství:Permakultura
Jazyk:česky