Nalezené produkty
Nalezené kategorie
Nalezení autoři
Nalezené články: 140
je prázdný
Cukrářská výroba III
dalších 5-10ks na objednávku.
K vyzvednutí dnes
od 59 Kč, dodání po 1.4
Kdy můžu zboží mít?
Osobní odběr | ||
Prodejna Benešov - ZDARMA | dnes | |
Výdejní místa | ||
WEDO Pobočky, AlzaBox | 59 Kč | po 1.4 |
Balíkovna | 79 Kč | út 2.4 |
Zásilkovna | 69 Kč | út 2.4 |
Česká pošta - Balík Na poštu | 99 Kč | út 2.4 |
Zásilkovna SK | 95 Kč | st 3.4 |
Dodání na adresu v ČR | ||
Stažení online | 0 Kč | po 1.4 |
WEDO doručení na adresu | 65 Kč | po 1.4 |
Zásilkovna - domů | 99 Kč | út 2.4 |
Česká pošta - Balík Do ruky | 119 Kč | út 2.4 |
Zásilkovna SK - domů | 139 Kč | st 3.4 |
Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.
Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků, zařízením provozoven a hygienou výroby. U jednotlivých celků jsou vždy uvedeny typické druhy výrobků.
Nová, přehlednější grafická úprava s prostorem pro vlastní poznámky.
EAN | 9788073331399 |
---|---|
ISBN | 978-80-7333-139-9 |
Rozměry | 246 x 172 x 12 mm |
Hmotnost | 364 |
Datum vydání | 01. 09. 2019 |
Vazba | brožovaná vazba |
Počet stran: | 200 |
Nakladatelství: | Informatorium |
Jazyk: | česky |
Často kupované dohromady
© 2024 Knihkupectví Daniela