Nalezené produkty
Nalezené kategorie
Nalezení autoři
Nalezené články: 140
je prázdný
Cukrářská výroba III
Kolektiv autorů20-30ks na objednávku.
K vyzvednutí po 8.12 13:00
od 59 Kč, dodání út 9.12
Kdy můžu zboží mít?
Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.
Osobní odběr | ||
| Prodejna Benešov - ZDARMA | po 8.12 | |
Výdejní místa | ||
| One Box, One Point | 59 Kč | út 9.12 |
| Zásilkovna | 69 Kč | út 9.12 |
| Zásilkovna SK | 95 Kč | st 10.12 |
Dodání na adresu v ČR | ||
| Stažení online | 0 Kč | po 8.12 |
| One Curier | 65 Kč | út 9.12 |
| Zásilkovna - domů | 99 Kč | út 9.12 |
| Zásilkovna SK - domů | 139 Kč | st 10.12 |
Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.
Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků, zařízením provozoven a hygienou výroby. U jednotlivých celků jsou vždy uvedeny typické druhy výrobků.
Nová, přehlednější grafická úprava s prostorem pro vlastní poznámky.
| EAN | 9788073331399 |
|---|---|
| ISBN | 978-80-7333-139-9 |
| Rozměry | 246 x 172 x 13 mm |
| Hmotnost | 364 |
| Datum vydání | 01. 09. 2019 |
| Vazba | brožovaná vazba |
| Počet stran: | 200 |
| Nakladatelství: | Informatorium |
| Jazyk: | česky |
Často kupované dohromady
© 2025 Knihkupectví Daniela