Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Víme, co jíme

Lenka Žák

Vědomé vaření

Cena v prodejně: 399 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-40
359

U dodavatele

20-30ks na objednávku.

V prodejně do 1 dne

K vyzvednutí po 1.4 13:00

Odesíláme do 1 dne

od 59 Kč, dodání út 2.4

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMApo 1.4

Výdejní místa

WEDO Pobočky, AlzaBox59 Kčút 2.4
Balíkovna79 Kčút 2.4
Zásilkovna69 Kčút 2.4
Česká pošta - Balík Na poštu99 Kčút 2.4
Zásilkovna SK95 Kčst 3.4

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčpo 1.4
WEDO doručení na adresu65 Kčút 2.4
Zásilkovna - domů99 Kčút 2.4
Česká pošta - Balík Do ruky119 Kčút 2.4
Zásilkovna SK - domů139 Kčst 3.4

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Kuchařka Víme, co jíme - Vědomé vaření chce čtenářům ukázat, jak můžeme šetřit peníze, své zdraví i přírodu tím, že maximálně využijeme navařené suroviny. Zaměřuje se hlavně na obiloviny. Vařit podle ní mohou lidé s bezlepkovou dietou, alergici, vegani, vegetariáni, ale i všichni, kteří si chtějí zpestřit svůj jídelníček. Navaříme-li plný hrnec jáhel, pohanky nebo špaldy, nabízí se možnost zpracování od hlavních jídel, polévek, pomazánek až po deserty. A to všechno bez glutamátů a jiných chemických přísad, bílého cukru a bílé mouky.
Kniha je netradiční kuchařkou, píše se v ní totiž o energii přírody, o jejím působení na naše zdraví, a autorka ji dokonce zve do své kuchyně jako nedílnou součást přípravy jednotlivých pokrmů. Nakonec tady najdete i několik rozhovorů: s hercem Jaroslavem Duškem, MUDr. Janem Hnízdilem, Klárou Jíchovou, která se zabývá makrobiotikou a publikuje články o výživě dětí, a taky s autorkou Biolenkou, ta moderuje pravidelný rozhlasový pořad o zdravé výživě.

EAN9788072814442
ISBN978-80-7281-444-2
Rozměry225 x 230 x 20 mm
Hmotnost876
Datum vydání01. 05. 2012
Vazbapevná vazba
Počet stran:184
Nakladatelství:EMINENT
Jazyk:česky