Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Obilovinová kuchařka od polévek po dezerty

Petr Klíma
Cena v prodejně: 449 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-45
404

Skladem (1ks)

dalších 300-310ks na objednávku.

Dostupné v prodejně

K vyzvednutí dnes

Odesíláme obratem

od 59 Kč, dodání po 29.4

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMAdnes

Výdejní místa

WEDO Pobočky, AlzaBox59 Kčpo 29.4
Balíkovna79 Kčpo 29.4
Zásilkovna69 Kčpo 29.4
Česká pošta - Balík Na poštu99 Kčpo 29.4
Zásilkovna SK95 Kčút 30.4

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčpo 29.4
WEDO doručení na adresu65 Kčpo 29.4
Zásilkovna - domů99 Kčpo 29.4
Česká pošta - Balík Do ruky119 Kčpo 29.4
Zásilkovna SK - domů139 Kčút 30.4

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Konzumace výrobků z obilovin, především těch z pšenice, bývá spojována s různými zdravotními riziky a obezitou. Řada lidí dnes řeší také některou z forem intolerance lepku. Obiloviny ale zdaleka nejsou jen produkty z bílé pšeničné mouky, nudné „zrní“ nebo prázdné sacharidy… Třetí kniha veganského šéfkuchaře Petra Klímy představuje tuto důležitou skupinu rostlinných surovin v úplně jiném a lákavém světle.

Hlavní roli zde hrají tradiční i méně známé druhy obilovin a pseudoobilovin, včetně těch bezlepkových – ale v jejich přirozené, průmyslově co nejméně upravené, a tedy výživné podobě: plné vlákniny, minerálů, bílkovin a zdravých tuků. Existuje tolik druhů a tolik možností zdravého a kreativního zpracování! Zapojte je s pomocí pestré palety skvělých receptů do svého každodenního jídelníčku!

ŠPALDA, ČERVENÁ PŠENICE, KAMUT, PŠENICE OZIMÁ, JEČMEN, ŽITO, OVES, JÁHLY, POHANKA, KUKUŘICE, RÝŽE MNOHA DRUHŮ, QUINOA, AMARANT, ČIROK

  • krémové a lehké polévky, originální pomazánky, saláty, placky a tataráky, knedlíky, noky či halušky, risotta, zapékané pokrmy a další rozmanité hlavní chody, ale i snídaňové kaše, palačinky, moučníky, energetické tyčinky a sušenky
  • celá zrna, klíčky, vločky, celozrnná mouka, bulgur, kuskus, polenta, těstoviny
  • přehledné a inspirativní představení jedné (pseudo)obiloviny za druhou, doplněných spoustou lokální zeleniny, čerstvých bylinek, sezonního ovoce a voňavého koření


recepty plné chuti, živin a vlákniny, včetně bezlepkových variant, a naopak bez masa, mléka, vajec i cukru

 

AUTOR KNIHY PETR KLÍMA
Autor blogu greenwayfood.cz, dalších dvou úspěšných knih „Zeleninová kuchařka – z farmy přímo na váš stůl“ a „Luštěninová kuchařka se spoustou zeleniny“, fotograf a šéfkuchař oblíbené dejvické restaurace Country Life. Specializuje se na pestrou a zdravou kuchyni z rostlinných zdrojů.

EAN9788088244233
ISBN978-80-88244-23-3
Rozměry247 x 163 x 19 mm
Hmotnost406
Datum vydání14. 07. 2021
Vazbapevná vazba
Počet stran:224
Nakladatelství:Smart Press
Jazyk:česky