Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Dobré věci nejsou špatné

Marie Noe

Kniha zdravějšího vaření a pečení

Cena v prodejně: 250 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-25
225

U dodavatele

20-30ks na objednávku.

V prodejně do 3 dnů

K vyzvednutí po 6.5 13:00

Odesíláme do 3 dnů

od 59 Kč, dodání út 7.5

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMApo 6.5

Výdejní místa

WEDO Pobočky, AlzaBox59 Kčút 7.5
Balíkovna79 Kčút 7.5
Zásilkovna69 Kčút 7.5
Česká pošta - Balík Na poštu99 Kčút 7.5
Zásilkovna SK95 Kččt 9.5

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčpo 6.5
WEDO doručení na adresu65 Kčút 7.5
Zásilkovna - domů99 Kčút 7.5
Česká pošta - Balík Do ruky119 Kčút 7.5
Zásilkovna SK - domů139 Kččt 9.5

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Mnoho lidí si přeje změnit své stravovací návyky, chtějí vařit jinak, zdravěji, ale nevědí, jak začít. Právě pro ně je určena tato kniha. Nabízí jednoduché recepty pro všední dny a praktické rady a informace pro orientaci v džungli rozporuplných názorů na zdravou stravu. A protože autorka se dlouhodobě věnuje aromaterapii, najdete v knize také informace, jak využít přírodní éterické oleje k aromatizaci pokrmů. Autorka shrnula a utřídila své zkušenosti a nashromážděné informace o zdravé výživě, kterou se začala soustavněji a uceleněji zabývat po narození syna. Před jeho narozením byla osm let vegetariánkou, ale v těhotenství dostala chuť na maso. Po porodu se učila vařit čistá jídla vhodná i pro děti a díky tomu se blíže seznámila s makrobiotikou. A protože podobným obdobím prochází mnoho matek, rozhodla se podělit se s nimi (a nejen s nimi) o své zkušenosti, aby jim ušetřila čas při hledání zdrojů a zkoušení toho či onoho. Kniha je rozvržena do dvou oddílů. V prvním oddílu jsou čtivě a srozumitelně shrnuty informace o zdravé výživě. Autorka v zájmu vyvážené stravy nezavrhuje přiměřenou konzumaci masa, poukazuje na nevhodné suroviny a potraviny a seznamuje s novými, které je vhodné do jídelníčku zařadit. Oddíl obsahuje také kapitolu o éterických olejích a jejich úloze při aromatizování potravin. Druhý oddíl je zaměřen prakticky - na recepty. Každá kapitola představuje jednotlivé skupiny jídel - polévky, zeleninu, maso, přílohy, omáčky, pomazánky, sladkosti a pečivo, kváskový chléb, ovoce. V úvodu každé kapitoly jsou shrnuty principy přípravy daného typu pokrmu a pak následují autorčiny oblíbené a ověřené recepty, které zvládnou i začátečníci. Autorka nezapře svou náklonnost k sladkostem, neboť tato kapitola je jednou z nejobsáhlejších, a při pečení také nejvíce využívá éterické oleje.
EAN9788086356525
ISBN978-80-86356-52-5
Rozměry147 x 173 x 25 mm
Vazbapevná vazba
Počet stran:252
Nakladatelství:One Woman Press
Jazyk:česky