Oblíbené (0)
Výdej objednávek eshopu Po - Pá 8:30 - 15:00.
Košík
je prázdný

Cukrářská technologie

Alena Půlpánová
Cena v prodejně: 395 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-40
355

Skladem (2ks)

dalších 30-40ks na objednávku.

Odesíláme obratem
Dostupné v prodejně

Publikace je přepracována v souladu s aktuálními předpisy, doplněna o nové trendy cukrářské výroby, které například zahrnují i práci s novými plodinami.

Spolu s uvedenými plodinami je dnes také mnohem širší a pestřejší trh s cukrářskými surovinami, polotovary a pomůckami k cukrářské výrobě, a tak nám v mnohých případech velmi usnadní vlastní výrobu a dohotovení - zdobení cukrářských výrobků. I tyto okolnosti bylo nutné do textu třetího vydání zahrnout.Tato kniha je určena především pro výuku předmětu cukrářská výroba učebního oboru cukrář, stejně jako je možné i její využití k výuce popsané problematiky na hotelových školách i pro doplnění učiva v oboru kuchař. Zároveň je koncipována k praktickému využití jako užitečná pomůcka pro mnohé odborníky v cukrářské výrobě, ale může posloužit i amatérským zájemcům a nadšencům o tento náročný, ale krásný obor.
EAN9788090409316
ISBN978-80-904093-1-6
Rozměry277 x 189 x 30 mm
Datum vydání01. 05. 2013
Vazbapevná vazba
Počet stran:286
Nakladatelství:R plus
Jazyk:česky