Oblíbené (0)
Košík
je prázdný

Uzení pro labužníky

Bellersen Quirini Cosima
Cena v prodejně: 249 Kč
Cena při objednávce v e-shopu:
-25
224

U dodavatele

40-50ks na objednávku.

V prodejně do 1 dne

K vyzvednutí po 29.4 13:00

Odesíláme do 1 dne

od 59 Kč, dodání út 30.4

Podrobnosti o dodání

Kdy můžu zboží mít?

Produkt je u dodavatele, odesíláme ho ihned po naskladnění.

Osobní odběr

Prodejna Benešov - ZDARMApo 29.4

Výdejní místa

WEDO Pobočky, AlzaBox59 Kčút 30.4
Balíkovna79 Kčút 30.4
Zásilkovna69 Kčút 30.4
Česká pošta - Balík Na poštu99 Kčút 30.4
Zásilkovna SK95 Kččt 2.5

Dodání na adresu v ČR

Stažení online0 Kčpo 29.4
WEDO doručení na adresu65 Kčút 30.4
Zásilkovna - domů99 Kčút 30.4
Česká pošta - Balík Do ruky119 Kčút 30.4
Zásilkovna SK - domů139 Kččt 2.5

Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.

Uzení potravin má dlouhou tradici. Touto metodou se provádí aromatizace a prodloužení trvanlivosti nejen u klasických surovin, jako jsou maso a ryby, ale chuť se tak dá zjemnit rovněž u soli, vajec, chleba, ovoce, zeleniny, sýra, ořechů, bylinek, a dokonce i sladkostí.

A pokud jste si až do dnešního dne mysleli, že udit se dá jen v udírnách, pak se můžete inspirovat celou řadou nápadů, které ve své knize představuje všem milovníkům experimentování a kutilům autorka Cosima Bellersen Quirini.

K uzení totiž mohou posloužit i gril, pánev wok, stolní udírna, zakuřovací poklop, trouba nebo plechová dóza od sušenek. Najdete zde nejdůležitější informace o uzení studeným, teplým a horkým kouřem i přehled správného vybavení a vhodného materiálu na uzení. A také to nejpodstatnější – více než 200 originálních i tradičních receptů na přípravu prvotřídních pochoutek.

EAN9788027105335
ISBN978-80-271-0533-5
Rozměry240 x 170 x 5 mm
Hmotnost272
Datum vydání01. 06. 2017
Vazbabrožovaná vazba
Počet stran:128
Nakladatelství:Grada
Jazyk:česky