Nalezené produkty
Nalezené kategorie
Nalezení autoři
Nalezené články: 140
je prázdný
Vše o uzení
Vladimír DykRady, tipy, recepty
dalších 40-50ks na objednávku.
K vyzvednutí po 8.12
od 59 Kč, dodání út 9.12
Kdy můžu zboží mít?
Osobní odběr | ||
| Prodejna Benešov - ZDARMA | po 8.12 | |
Výdejní místa | ||
| One Box, One Point | 59 Kč | út 9.12 |
| Zásilkovna | 69 Kč | út 9.12 |
| Zásilkovna SK | 95 Kč | st 10.12 |
Dodání na adresu v ČR | ||
| Stažení online | 0 Kč | po 8.12 |
| One Curier | 65 Kč | út 9.12 |
| Zásilkovna - domů | 99 Kč | út 9.12 |
| Zásilkovna SK - domů | 139 Kč | st 10.12 |
Uvedený termín u dodání domů a na výdejní místa je orientační. Balíček může přijít v rozmezí dvou dní po termínu.
Najdete zde zasvěcené a přehledné informace, jak si doma správně naložit a vyudit maso, v jaké udírně, jakým dřevem nejlépe udit a při jaké teplotě, jak si postavit na zahradě udírnu a jaké máte pro to možnosti, proč je výhodné solit a nakládat do vlastních směsí, jak správně vyudit chutné párky, klobásy či různé druhy salámů, v čem se liší nakládání ryb, drůbeže a sýrů od nakládání masa atd. A pak tu na vás čeká spousta úžasných receptů na nejrůznější dobroty, nabízející skutečný kulinářský zážitek.
| EAN | 9788024740683 |
|---|---|
| ISBN | 978-80-247-4068-3 |
| Rozměry | 240 x 170 x 12 mm |
| Hmotnost | 365 |
| Vazba | pevná vazba |
| Počet stran: | 132 |
| Nakladatelství: | Grada |
| Jazyk: | česky |
Často kupované dohromady
Další knihy od autora Vladimír Dyk
© 2025 Knihkupectví Daniela